Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Mini

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Prvi Mini model je bil ustvarjen leta 1959 od British Motor Corporation (BMC). Doslej so prodali več kot 5,5 milijona avtomobilov. Model Mini ima več različic in na gume-direkt.com boste našli primerne pnevmatike za vse od njih. Mini modeli so različni, ne samo vizualno, temveč tudi v smislu učinkovitosti. Izbira prave pnevmatike je odvisna tudi od uspešnosti avtomobila. Kot standardna oprema, Mini modeli so lahko opremljeni s 15 do 18 palčnimi pnevmatikami. Široka paleta pnevmatik za Mini je na voljo od različnih proizvajalcev pnevmatik.

Ko gre za standardno opremo Mini avtomobilov, več proizvajalcev pnevmatik preferira uporabo Dunlop in Goodyear .Model Mini Cooper S Works je opremljen z Dunlop SP Sport pnevmatikami. Drugi modeli so prvotno opremljeni z Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence in UltraGrip 7 pnevmatikami. Izberete lahko tudi pnevmatike ki jih proizvaja kateri koli drugi proizvajalci pnevmatik .

Primerne velikosti pnevmatik za vsak model Mini avtomobila

Ena od njihovih najbolj priljubljenih modelov je Mini Cooper . 120 kW verzija je prvotno opremljena s 175/60 ​​R16 pnevmatikami. Lahko uporabite tudi širše pnevmatike (195/55 R16 ali 205/45 R17). Mini Contryman SUV model je lahko opremljen s pnevmatikami do širine 225 mm. Pred naročanje pnevmatik, preverite, kakšne velikosti so odobrene za vaš avto s preučitvijo prometne izkaznice. Pri izbiri gum za Mini, je priporočljivo, da se izberejo samo pnevmatike, ki jih proizvajalec avtomobila priporoča. Na ta način ste lahko prepričani, da se ohrani poraba goriva in raven hrupa, ki ga priporoča proizvajalec.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.