Payment Banner

Pnevmatike za Audi

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:
Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.

Zgodovina Audi proizvajalca se začne leta 1899. Trenutno Audi proizvaja vozila športnega razreda. Audi je eden izmed vodilnih proizvajalcev vozil v srednjem, poslovnem in luksuznem razredu. Zato Audi obsega različne modele vozil, vključno z vozili kompaktnega razreda in SUV. Audijeva vozila so senzacionalna za vožnjo, še posebej, če so opremljena z ustreznimi pnevmatikami. Izbira pravilne pnevmatike je zelo pomembna, ker je treba, da posebne zahteve vsakega modela ustrezajo merilu proizvajalca. Na ta način je varno gibanje vozila zagotovljeno v vsakih razmerah.

Najdite ustrezne pnevmatike za Audi

Audi je vključen v razvoj vseh pnevmatik, ki morajo izpolnjevati zahteve različnih modelov avtomobilov. Audi sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik, kot je Bridgestone za izdelavo modelov pnevmatik,odobrenih za modele Audi A3, Audi A8 ali Audi TT.
Tudi modeli, kot so A4, A6 ali Q7 prihajajo s standardno opremo od Bridgestone. Audi uporablja tudi profile pnevmatik Dunlop ali Goodyear za opremljanje svojih vozil.

Varnost v vsaki situaciji

Z ustreznimi pnevmatikami za Audi imate nadzor nad vozilom v vseh vremenskih pogojih.Pnevmatike izdelane za Audi so na voljo za vse zahteve. Za športno terensko vožnjo z

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • ali
  • Audi Q7

boste našli prave off-road pnevmatike, ki lahko obvladujejo različne ovire brez napora. Svetujemo vam, da kupujete pnevmatike, ki so dodatno ojačane, saj imajo visoko odpornost na udarce. Za zagotavljanje večjega udobja med vožnjo s premium Audi modeli, morate uporabljati pnevmatike, ki imajo manjši kotalni upor in povzročajo nizko raven hrupa, zaradi česar je manjša poraba goriva in s tem je zagotavljena stroškovna učinkovitost Audi pnevmatik.