Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Audi

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Zgodovina Audi proizvajalca se začne leta 1899. Trenutno Audi proizvaja vozila športnega razreda. Audi je eden izmed vodilnih proizvajalcev vozil v srednjem, poslovnem in luksuznem razredu. Zato Audi obsega različne modele vozil, vključno z vozili kompaktnega razreda in SUV. Audijeva vozila so senzacionalna za vožnjo, še posebej, če so opremljena z ustreznimi pnevmatikami. Izbira pravilne pnevmatike je zelo pomembna, ker je treba, da posebne zahteve vsakega modela ustrezajo merilu proizvajalca. Na ta način je varno gibanje vozila zagotovljeno v vsakih razmerah.

Najdite ustrezne pnevmatike za Audi

Audi je vključen v razvoj vseh pnevmatik, ki morajo izpolnjevati zahteve različnih modelov avtomobilov. Audi sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik, kot je Bridgestone za izdelavo modelov pnevmatik,odobrenih za modele Audi A3, Audi A8 ali Audi TT.
Tudi modeli, kot so A4, A6 ali Q7 prihajajo s standardno opremo od Bridgestone. Audi uporablja tudi profile pnevmatik Dunlop ali Goodyear za opremljanje svojih vozil.

Varnost v vsaki situaciji

Z ustreznimi pnevmatikami za Audi imate nadzor nad vozilom v vseh vremenskih pogojih.Pnevmatike izdelane za Audi so na voljo za vse zahteve. Za športno terensko vožnjo z

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • ali
  • Audi Q7

boste našli prave off-road pnevmatike, ki lahko obvladujejo različne ovire brez napora. Svetujemo vam, da kupujete pnevmatike, ki so dodatno ojačane, saj imajo visoko odpornost na udarce. Za zagotavljanje večjega udobja med vožnjo s premium Audi modeli, morate uporabljati pnevmatike, ki imajo manjši kotalni upor in povzročajo nizko raven hrupa, zaradi česar je manjša poraba goriva in s tem je zagotavljena stroškovna učinkovitost Audi pnevmatik.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.