Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za vaš Lancia

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Kot del slavne Fiat Group iz leta 1969, Lancia je ustanovil leta 1906 v Torinu (ki je jedro za velik del italijanske proizvodnje avtomobilov) Vicenzo Lancia. Dobro znana, ki uporablja črke grške abecede za svoje modele, je Lancia imela velik uspeh v motošportu; po kratki vpletenosti v Formula 1 50-ih, je podjetje končno našlo svoj poklic v reliju, ki se začne v zgodnjih 70-ih.
Leta 1972 je krasen Fulvia osvojil mednarodno prvenstvo, kot navedbo za izjemno zmago 1973- ustanovljenega Svetovnega reli prvenstva (WRC).

Reli legende

Neverjetno, kljub odstopu leta 1993, Lancia ostaja najuspešnejši WRC proizvajalecdo današnjega dne. Revolucionarni Stratos nosi naslov zmagovalca leta 1974, 1975 in 1976; D37, zadnji iz ‘romantičnega časa’ prvak na zadnjem kolesu, je zmagali leta 1983; nazadnje, legendarni Delta je imel najbolj izjemen dosežek v WRC zgodovini, ko je osvojil neverjetnih šest zaporednih naslovov med letoma 1987 in 1992.

Čeprav je proizvajalec prenehal prodajati svoje izdelke zunaj Italije, z začetkom junija 2014, gume-direkt.com še vedno ponuja celoten katalog letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik za Lancio. Za klasično Lancia Delta, priporočamo blagovne znamke pnevmatik kot so Bridgestone, Continental; ali Maxxis; za Prismo, blagovne znamke kot so Fulda ali Viking so zelo priljubljene. Seveda, zgoraj navedene blagovne znamke predstavljajo le del tega, kar imamo v ponudbi za Lancio, ne glede na model.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.