Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za BMW

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Od začetka 1929 BMW proizvaja zelo kakovostne pnevmatike, na veselje voznikov po vsem svetu. Da bi imeli popoln nadzor nad vozilom ne glede na okoliščine uporaba pravih pnevmatik je zelo pomembna. Zaradi široke palete, ki je na voljo, lahko izbirate med letnimi, zimskimi in celoletnimi pnevmatikami za svoj BMW.

Pnevmatike, izdelane za BMW avtomobile

BMW sodeluje pri razvoju pnevmatik, ki se uporabljajo na vseh obstoječih modelih. Zato podjetje sodeluje s proizvajalcem pnevmatik, kot so

Pnevmatike, posebej narejene za vse modele BMW. Pnevmatike, ki so odobrene za BMW vozila je mogoče prepoznati na bočnici pnevmatike po simbolu zvezde ali črke A ki ji sledi isti simbol v obliki zvezde.

Poiščite prave pnevmatike za svoj ​​model BMW

Z upoštevanjem natančnih navedb, boste z lahkoto našli prave pnevmatike za svoj BMW . Za neizkušene kupce bi lahko te navedbe bilo težko odkriti. Ko gledamo na bočnico pnevmatike, lahko vidite širino preseka pnevmatike v milimetrih (na primer 195), ki ji sledi razmerje stranic (višina bočnice, deljena s širino pnevmatike, na primer 65) in premer platišča v palcih. Naslednja indikacija za hitrost je prikazana v obliki črke (na primer, H).

Primerne pnevmatike za vsak model BMW

Ali imate BMW X serijo avta in pogosto vozite terensko vožnjo? Če je tako, potrebujete zanesljive terenske pnevmatike, ki ponujajo tudi visoko udobje v vožnji. Pnevmatike Offimajo posebne lastnosti, kadar gre za njihovo kakovost, trajnost in udobje. Vozniki, ki imajo v lasti

  • BMW serija 5
  • BMW serija 6
  • BMW serija 7

avtomobile običajno iščejo pnevmatike z majhnim kotalnim uporom, nizke vrednosti hrupa in da nudijo visoko stopnjo udobja. Ne glede na model vašega vozila, pri nakupu gum za BMW , morate paziti na donosnost teh pnevmatik. Morate iskati pnevmatike, ki ponujajo nizko obrabo in visoko zmogljivost. Poraba goriva se lahko zmanjša, če izberete prave pnevmatike.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.