Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Porsche

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Porsche predstavlja za mnoge voznike odličen primer za športne avtomobile. Porsche je doživel velik preboj leta 1963, ko je bil prvič uveden model Porsche 911. Danes proizvajalec avtomobila ponuja modele:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

To so modeli vozil, priljubljeni po vsem svetu,in za vsak tip obstajajo tudi ustrezne Porsche pnevmatike.

Trenutne dimenzije za Porsche pnevmatike

Kot eden izmed redkih proizvajalcev avtomobilov Porsche je aktivno vključen v razvoj pnevmatik. Podjetje objavlja v rednih časovnih presledkih izdaje za normalne pnevmatike in zimske pnevmatike za vsa nova vozila. Poleg tega Porsche postavlja določene standarde za vrhunske proizvajalce. Pnevmatike, ki so opravile test, so označene s črko N. Za priljubljeni Porsche 911 avtomobilski proizvajalec postavlja pnevmatike proizvajalca Dunlop. Poleg tega Porsche Boxster je opremljen tudi z Dunlop pnevmatikami.Porsche sodeluje tudi z Bridgestone pri razvoju pnevmatik. Pnevmatike za Porsche običajno imajo 19 palcev. V skladu z modelom pnevmatike za Porsche se lahko pripravijo do 17 palcev.

Vozite varno s pnevmatikami za Porsche

Če se boste odločili za Porschejeve pnevmatike, ste lahko prepričani, da imajo vse zahteve za športni način vožnje. Naše visokokakovostne pnevmatike so primerne za mokro kot tudi za suho cesto in imajo odlično natančnost krmiljenja. Poleg tega Porsche pnevmatike imajo tudi zelo dobro ravnanje v ovinkih.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.