Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Seat

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Španski proizvajalec avtomobilov Seat je bil ustanovljen leta 1950. Od sredine leta 1990, Seat pripada Volkswagen. Na splošno ponujajo športne avtomobile iz kompaktnega in srednjega razreda. Najbolj priljubljeni modeli so :

  • Seat Alhambra
  • Seat Altea
  • Seat Exeo
  • Seat Ibiza
  • Seat Leon

Ker Seat ponuja predvsem majhne avtomobile, ponudba pnevmatik po velikosti je zmanjšana. Običajne dimenzije pnevmatik za Seat so:

  • 155/70 R13
  • 175/70 R13
  • 185/60 R14
  • 205/55 R16

Za standardno opremo vozil Seat sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik. Na primer, Seat Leon je opremljen s pnevmatikami Bridgestone. Seat Ibiza model je opremljen s pnevmatikami Michelin Energy in Seat Altea je opremljen s pnevmatikami Continental Premium Contact. Priporočljivo je, da preverite potrdilo o registraciji ali registracijska dokumenta vašega vozila pred nakupom pnevmatik. Priporoča se uporaba pnevmatik ki jih je navedel proizvajalec, saj le na ta način lahko zagotovite, da se ohranjajo vrednosti, ki jih je določil proizvajalec za porabo goriva in raven hrupa.

Varno s pnevmatikami za Seat

Kakovost pnevmatik za Seat je pomemben varnostni dejavnik.Ponavadi, vse pnevmatike na vozilu so istega tipa. Pnevmatike montirane na isti osi morajo imeti enake lastnosti. Visoko kakovostne pnevmatike zagotavljajo optimalen oprijem na vseh cestah in v vsakih meteoroloških razmerah. Pomen je med drugim upoštevanje oprijema na mokri podlagi. Tako je zavorna pot znatno zmanjša na mokri podlagi. Poleg varnostnih lastnosti, ki jih ponujajo, prihranek je prav tako zelo pomemben pri nakupu pnevmatik. Iščite pnevmatike za Seat z nizkim kotalnim uporom, ker zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in nizko porabo goriva, hkrati izboljšajo udobje pri vožnji.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.