Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za vaš Rover

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Britansko Rover podjetje je bilo ustanovljeno leta 1878, po prvotnem imenu Starley & Sutton Cos sedežem v Coventry. Land Rover podjetje je današnji potomec tega cenjenega podjetja, - ki je izdelovala avtomobile in jih tržila kot Rover od 1904 do 1967, ko je bila izenačene z Leyland Motor Corporation.
Rover je zaslužen za začetek in ustanovitev sodobne postavitve koles v poznem 19. stoletju, kasneje pa je postal znan po svojih motornih kolesih in avtomobilih – z že znanem logotipom vikinške ladje.

Po dolgi in zapleteni zgodovini, z več sprememb v lastništvu, je proizvodnja Rover avtomobilov prenehala leta 2005. Vendar pa je logotip vikinške ladje še vedno prisoten na cestah danes, ki krasijo modele avtomobilov, kot je Streetwise, Metroali Concerto. Pri gume-direkt.com, lahko najdete ustrezne kakovostne pnevmatike za Rover po ubrezkonkurenčnih cenah. Izbirate lahko med široko paleto letnih, zimskih, celoletnih in run-flat pnevmatik. Imamo številne mamljive ponudbe od proizvajalcev kot so Nankang, Star Performerali Hankook. Cenite vašo varnost in udobno vožnjo, in naročite sedaj pri gume-direkt.com.

Preden oddate naročilo, prosimo vedno preverite potrdilo o registraciji vašega vozila in prepričajte se, da so pnevmatike, ki jih nameravate kupiti primerne za vaš avto.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.