Status naročila x
Odjava

Pnevmatike za vaš Rover

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Britansko Rover podjetje je bilo ustanovljeno leta 1878, po prvotnem imenu Starley & Sutton Cos sedežem v Coventry. Land Rover podjetje je današnji potomec tega cenjenega podjetja, - ki je izdelovala avtomobile in jih tržila kot Rover od 1904 do 1967, ko je bila izenačene z Leyland Motor Corporation.
Rover je zaslužen za začetek in ustanovitev sodobne postavitve koles v poznem 19. stoletju, kasneje pa je postal znan po svojih motornih kolesih in avtomobilih – z že znanem logotipom vikinške ladje.

Po dolgi in zapleteni zgodovini, z več sprememb v lastništvu, je proizvodnja Rover avtomobilov prenehala leta 2005. Vendar pa je logotip vikinške ladje še vedno prisoten na cestah danes, ki krasijo modele avtomobilov, kot je Streetwise, Metroali Concerto. Pri gume-direkt.com, lahko najdete ustrezne kakovostne pnevmatike za Rover po ubrezkonkurenčnih cenah. Izbirate lahko med široko paleto letnih, zimskih, celoletnih in run-flat pnevmatik. Imamo številne mamljive ponudbe od proizvajalcev kot so Nankang, Star Performerali Hankook. Cenite vašo varnost in udobno vožnjo, in naročite sedaj pri gume-direkt.com.

Preden oddate naročilo, prosimo vedno preverite potrdilo o registraciji vašega vozila in prepričajte se, da so pnevmatike, ki jih nameravate kupiti primerne za vaš avto.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE