Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Mercedes-Benz

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Mercedes-Benz je eden od najbolj znanih proizvajalcev avtomobilov na svetu, zato večina proizvajalcev pnevmatik ponujajo primerne pnevmatike za Mercedez-Benz avtomobile. Mercedes sodeluje z več proizvajalcev pnevmatik za standardno opremo svojih modelov. Modeli avtomobilov, kot so SLK ali C in E razredi so prvotno opremljeni z Ecopia pnevmatikami, proizvedenim z Bridgestone pnevmatikami. Mercedes uporablja tudi pnevmatike ki jih proizvajata Dunlop in Yokohama .

Uporaba optimalnih pnevmatik zagotavlja vrhunsko udobje

Mercedesovi avtomobili so znani po visoki stopnji udobja, ki jih ponujajo. Kljub temu, da je udobje odvisno od izbire pravih pnevmatik. Z izbiro kakovostnih pnevmatik z nizko ravnjo hrupa, je hrup znatno zmanjšan tako znotraj kot izven avtomobila. Nizek kotalni upor zagotavlja nizko porabo goriva in daljšo življenjsko dobo. Z uporabo kakovostnih pnevmatik za vaš Mercedes-Benz, boste dobili najboljšo varnost ne glede na cesto in vremenske pogoje. Zaradi optimalnega izpodriva vode iz tekalne plasti, kakovostne pnevmatike zagotovijo maksimalno kontrolo tudi v primeru akvaplaninga. Ne glede na vaš model avtomobila, na gume-direkt.com boste našli prave pnevmatike.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.