Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Mitsubishi

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Mitsubishi ,je proizvajalec avtomobilov z Japonske, s sedežem v Tokiu, in je bil večnacionalni avtomobilski izdelovalec od 1917. To podjetje je eno od največjih proizvajalcev avtomobilov na Japonskem in je celo dosegel veliko priljubljenost po vsem svetu. Zaradi velikega števila vozil, prodanih skoraj vsak proizvajalec pnevmatik ponuja prave pnevmatike za vaše Mitsubishi modele - na začetku je Japonski proizvajalec avtomobilov delal v glavnem z Bridgestone pnevmatikami.

Mitsubishi vedno znova prinaša svojim strankam najboljše in najbolj cenovno dostopne avtomobile na trgu danes. Mitsubishijevi avtomobili so dali skozi niz pogojev, od vožnje v dežju do dirk na legaliziranih dirkah. Med drugimi modeli, je Mitsubishi Pajero SUV opremljen z Bridgestone pnevmatikami. Poleg tega Mitsubishi uporablja tudi pnevmatike, ki jih proizvajata Dunlop in Yokohama.

Izberite pravilno velikost pnevmatik za svojega Mitsubishija

Če niste prepričani, katero velikost pnevmatike potrebujete, ali katero blagovno znamko pnevmatik priporoča Mitsubishi za vaše vozilo, preprosto preberite v priročniku svojega vozila. Pri večini modelov lahko izbirate med različnimi velikostmi pnevmatik dostopnih na spletu. Tako, na primer Mitsubishi ASX prihaja s standardno velikostjo pnevmatike 215/65 R16. Če želite, lahko uporabite tudi eno od spodnjih velikosti:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17

Mi izvajamo najširšo izbiro znamk in velikosti pnevmatik na spletu, kako bi vam pomagali najti pravo izbiro pnevmatike za model Mitsubishi.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.