Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Nasvet strokovnjaka

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:Pnevmatike za Alfa Romeo

Nakup pravih pnevmatik je pogosto pod vplivom varnosti in udobja, ki jih te pnevmatike ponujajo. Z namenom izboljšanja kakovosti pnevmatik, Alfa Romeo je sodeloval več let s številnimi proizvajalci pnevmatik. Yokohoma-V102 pnevmatike se uporabljajo za Alfa Romeo 147-GTA model, medtem ko se pnevmatike Dunlop uporabljajo za model Spider. Ta proizvajalec avtomobilov sodeluje tudi z Bridgestone. Pri izbiri pnevmatik za vaš model Alfa Romea lahko izberete pnevmatike, ki jih je izdelal katerikoli drugi proizvajalec pnevmatik.Zaradi velikega števila prodanih avtomobilov, številni proizvajalci pnevmatik ponujajo primerne pnevmatik za modele Alfa Romeo.

več ...

Pomembna merila pri nakupu pnevmatik

Bodite pozorni na oznake EU, ko kupujete pnevmatike. Ta oznaka vsebuje pomembne informacije o porabi goriva, kotalnem uporu, oprijemu na mokri podlagi in ravni hrupa. Na ta način lahko poskrbite, da boste doživeli prijetno vožnjo v vašem Alfa Romeo avtu, ne glede na vremenske in cestne razmere. Zavorna pot je ena izmed najbolj pomembnimi stvarmi, ki jih je treba iskati pri izbiri pnevmatik; v primeru zaviranja, avto ponavadi potrebuje 18-45 metrov, dokler se popolnoma ne ustavi. [X]

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.