Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Pnevmatike za Chevrolet

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Znamka vozil Chevrolet je bila ustanovljena v ZDA leta 1911. Danes ponuja vozila po vsem svetu. Chevrolet ova ponudba je impresivna. Poleg kompaktnih in avtomobilov srednjega razreda, ponujajo tudi športne, terenske avtomobile in enoprostorce. Njihova ponudba pnevmatik za Chevrolet je tudi pestra.

Pnevmatike primerne za vsak model Chevroleta

Široka paleta vozil je na voljo s pnevmatikami, ki jih proizvajata Bridgestone in Yokohama medtem ko drugi proizvajalci ponujajo široko paleto pnevmatik primernih za Chevrolet.

Za manjše modele, kot je Chevrolet Aveo, pnevmatike velikosti 185/75 R14 so na voljo kot standardna oprema. Za C6 športni model so potrebne sprednje pnevmatike velikosti 275/35 R18 in zadnje pnevmatike velikosti 325/30 R19 . Preden naročite pnevmatike,poskrbite, da so dimenzije navedene v potrdilu o registraciji ali homologaciji avtomobila . Pri izbiri velikosti pnevmatik morate upoštevati velikost in obliko avtomobila sicer avtomobil in pnevmatike lahko poškodujete.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.