Status naročila x
Odjava

Pnevmatike za Volkswagen

Iščite po znamki vozila:
Dopuščamo možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka, ali pa, da so podatki v tabeli napačni. V kolikor ne nejdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, nas prosimo obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Rims Selector

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Ker je velik razpon Volkswagen modelov obstaja tudi pestra ponudba pnevmatik, primernih za vsak model. Volkswagen sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik, da bi mogli zagotoviti ustrezne pnevmatike za vsak model. Priznani proizvajalci, kot so:

ponujajo primerne pnevmatike za vse zahteve. Večina Volkswagen modelov ima standardno opremo Pirelli pnevmatik. Dunlopove pnevmatike se uporabljajo za opremljanje modelov Phaeton in Touareg.

Varna pot v vseh vremenskih pogojih

Če želite voziti varno tako pozimi kot poleti, je treba zamenjati pnevmatike med poletjem in zimo. Pri temperaturah pod 7 stopinj Celzija na snegu ali poledenelih cestah lahko vam le zimske pnevmatike, ponudijo stabilnost in varnost. Letne pnevmatike ponujajo odličen oprijem pri višjih temperaturah in na mokrih cestah. Obe poletni in zimski pnevmatiki se lahko montirata na jeklena in zlita platišča. Pri izbiri pnevmatik si lahko kupite tudi kompletna kolesa, ki vam dajejo prednost pri nakupu pnevmatik, ker so že na platišču. Tako ni potrebe za montažo pnevmatik za Volkswagen na jeklena ali platišča iz lahke litine. Nudimo tako gume in kompletna kolesa, namenjenih za izpolnjevanje zahtev Volkswagen avtomobilov.

Volkswagen pnevmatike po ugodnih cenah

Zahvaljujoč našim različnim ponudbam pnevmatik, je težko najti prave pnevmatike za vaš model Volkswagen . Med njimi lahko imate tudi obsežno / veliko ponudbo pnevmatik, ki se odlično prilegajo za vaše VW modele. Iz varnostnih razlogov je treba posvetiti pozornosti ne le na ceno, temveč tudi na kakovost pri nakupu pnevmatik. Kakovostne pnevmatike ne zagotavljajo le visoke ravni udobja, ampak tudi stroškovno učinkovit. Nizek kotalni upor zagotavlja nizko raven hrupa in hkrati manjšo porabo goriva.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE