Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Renault

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Danes Renault je ena od največjih avtomobilskih blagovnih znamk v Evropi. Zahvaljujoč široki paleti modelov, Renault ima ustrezna vozila za vse potrebe.To so nekateri od najbolj priljubljenih modelov, kot so:

  • Renault Clio
  • Renault Espace
  • Renault Kangoo
  • Renault Laguna
  • Renault Mégane
  • Renault Twingo

Za vsak model, ponujamo velik izbor kakovostnih pnevmatik vseh vodilnih proizvajalcev. Za prvo vgradnjo na vozila, Renault se opira na kakovostne pnevmatike znamke Michelin. Lahko izbirate med vsemi običajnimi velikostmi pnevmatik za vaš Renault. Bolj podrobne informacije o možnih velikostih, je mogoče najti v vašem potrdilu o registraciji ali v registracijskem dokumentu.

Kakovostne pnevmatike za Renault vam zagotavljajo varno vožnjo

Pnevmatike so edina povezava med vozilom in cesto. To je razlog, zakaj je tako pomembno, da so pnevmatike varne. Ker so pnevmatike porozne s časom, jih redno preverjajte in jih po potrebi zamenjajte. letne pnevmatike so varne le pri temperaturah nad 7 stopinj Celzija. Zato bi morali montirati zimske pnevmatike na začetku hladne sezone. Zaradi njihove posebne gumene zmesi in dezena tekalne plasti, zimske pnevmatike nudijo najvišjo stopnjo odgovornosti in varnosti,tudi pri nizkih temperaturah. Pomembno je, da priporočena globina od 4 mm ni presežena. Obnašanje pri zaviranju in v ovinkih je bistveno izboljšano pri zimskih pnevmatikah. Ko pride pomlad, morate montirati nazaj letne pnevmatike. One imajo optimizirano tekalno plast za poletne razmere in zato ponujajo boljši oprijem in varnost na suhih in mokrih cestah. Poleg tega poraba goriva letnih pnevmatik je bistveno nižja.

Ponujamo ustrezne pnevmatike za Renault za vse potrebe. Zaradi visoke kakovosti pnevmatik vodilnih proizvajalcev ste ne le varni ves čas na poti, ampak tudi je izboljšano udobje pri vožnji. Nizek kotalni upor zagotavlja visoko kilometražo pnevmatik in manjšo porabo goriva.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.