Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Opel

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Opel je ustanovil Adam Opel leta 1862. Proizvodnja avtomobilov se je začela leta 1899. Trenutno Opel pripada General Motors in prinaša avtomobile, ne samo v Evropi, ampak tudi v državah, kot so Kitajska, Avstralija in Singapur. Kupci cenijo zanesljivost Opel modelov, vendar le s primernimi pnevmatikami lahko dobite užitka v vožnji in optimalno dinamiko.

Široka paleta pnevmatik različnih proizvajalcev

Opel je eden od vodilnih proizvajalcev avtomobilov. Zato skoraj vsi proizvajalci pnevmatik ponujajo pnevmatike, primerne za Opel. Za standardno opremo, Opel sodeluje predvsem s pnevmatikami, ki jih izdeluje Continental. Na primer, Opel Astra je standardno opremljena s Premium Contact pnevmatikami Continental. Opel Corsa je opremljena z Bridgestone S01 velikosti 185/55 R15. Za večjo varnost in udobje, se morate odločiti za kakovostne pnevmatike znanih proizvajalcev. Različni testi vedno kažejo, da so poceni izdelki veliko varnostno tveganje. Za vsak model Opel ponujamo prave pnevmatike, ki se lahko varno gibljejo na kateri koli cesti in v vsakem meteorološkem razmerju.

Poiščite prave pnevmatike za Opelov Model

Pri iskanju ustreznih pnevmatik za svoj Opel bi morali posebno pozornost nameniti oznakam na pnevmatiki. To je koda iz številk in črk, oznaka, ki ne more bit tako preprosta za razvozlati za tiste z manj izkušnjah.Prva številka predstavlja širino preseka pnevmatike v milimetrih opravljene, nato sledi razmerje med širino in višino odseka, izdane v odstotkih. Črka, ki sledi, je način izdelave pnevmatike, črka ""R"", ki pomeni pnevmatiko, vgrajeno v ""radial"". Na koncu sledi premer platišča v palcih, tovorni indeks in indeks hitrosti. To je pomembno, kadar je potrebna sprememba pnevmatike za vaš Opel. Vsak milimeter pomanjkanja globini profila pnevmatike povečuje zavorno pot s številnimi metri.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.