Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Toyota

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Toyota podjetje je bilo ustanovljeno leta 1937. V letu 2007 je bilo prodanih 9.500.000 avtomobilov, zaradi česar je največji proizvajalec avtomobilov na svetu. Predvsem vozniki cenijo zanesljivost Toyotinih vozil. Toyota ima široko paleto modelov. Najbolj priljubljeni modeli so:

  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla

Paleta pnevmatik za Toyota modele je tudi velika. Za vaš Toyota model lahko uporabite pnevmatike, ki jih je izdelal katerikoli proizvajalec pnevmatik. Za standardno opremo svojih modelov Toyota uporablja priznane proizvajalce.

Primeren model za vsako Toyoto

Za manjše modele, kot je Toyota IQ, so omejene izbire, ko gre za velikosti pnevmatik, ki jih je mogoče uporabiti. Standardna velikost pnevmatik za model IQ je 175/65 R15. Za kompaktne modele ponudba je bolj raznovrstna. Na primer, ko gre za model Toyota Auris, odvisno od vrste motorja, lahko izbirate med različnimi velikostmi pnevmatik. Toyota Auris Hatchback I 1.4 L je prvotno opremljena z naslednjo velikostjo pnevmatike: 195/65 R15. Prav tako lahko izberete eno od naslednjih velikosti:

  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17

Za Toyota RAV4 in SUV model, širše pnevmatike so na voljo (do 235 mm). Priporočljivo je, da preverite potrdilo o registraciji avtomobila, preden naročite pnevmatike za Toyota model. Priporočljivo je, da uporabljate pnevmatike, ki so bile odobrene s strani proizvajalca avtomobilov.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.