Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Skoda

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Zgodovina avtomobilskega podjetja na Češkem, Škoda se je začela leta 1895,postalo je znano po tem,ko ga je prevzel Volkswagen. Trenutno, Škoda ponuja široko paleto vozil iz skoraj vseh razredov. Škoda Fabia spada v razred kompaktnih vozil in uživa veliko popularnost, medtem ko je Škoda Octavia iz srednjega razreda eden izmed najbolje prodajanih modelov v razredu. Zaradi dobre prodaje glede opreme vozil je bogata ponudba pnevmatik od priznanih proizvajalcev. Pnevmatike za Skoda so na voljo za poletje, zimo in celo leto.

Široka paleta pnevmatik za Skoda

Podjetje sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik glede standardne opreme vozil. Tovarna dela predvsem z Michelinom, Goodyearom in Continentalom. Običajne velikosti pnevmatik za Skoda so:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

Priporočljivo je, da preverite potrdilo o registraciji vašega vozila pred nakupom pnevmatik, da vidite kakšne dimenzije pnevmatik ustrezajo vašemu modelu Škode. Ne pozabite navodila proizvajalca pri nakupu pnevmatik. Na ta način lahko zagotovite, da se ohranjajo vrednosti, ki jih je navedel proizvajalec za porabo goriva in raven hrupa.

Varna vožnja s pnevmatikami za Skoda

Kakovostne pnevmatike za Skoda ponujajo odličen oprijem na vseh cestah in v vsakih meteoroloških razmerah. Ko temperatura pade pod 7 stopinj Celzija, vam priporočamo, da zamenjate letne pnevmatike s tistimi za zimo. Posebna gumena zmes zimskih pnevmatik je bolj prožna, tako da ohranijo svojo elastičnost tudi pri nizkih temperaturah. Profil ima številne utore in zareze, ki ponujajo boljši nadzor nad vozilom na cesti pokriti s snegom in ledom. Pomanjkljivost je višja poraba goriva. Zato je priporočljivo, da po zimskih mesecih montirate letne pnevmatike.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.