Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Black Chili Driving experience: znani so nagrajenci

09/05/19

black-chilli-driving-experience.jpg

Black Chili Driving experience: znani so nagrajenci

  • Imamo srečneže, ki bodo občutili zavoje Provanse in doživeli vrhunski oprijem pnevmatik Continental

Kako drugače proslaviti vodilno vlogo v avtomobilski industriji, kot z uresničevanjem sanj avtomobilskim navdušencem? Continental bo skupino srečnežev iz regije Adria, ki so sodelovali v nagradnem kvizu in prepričali žirijo, odpeljal na nepozabno 4-dnevno doživetje v Provanso, kjer bodo preizkušali pnevmatike Continental z gumeno zmesjo Black Chili.

V spletnem interaktivnem nagradnem kvizu je sodelovalo več kot 12 tisoč ljudi iz 8 držav. Vsak od njih se je, ob spremljanju atraktivnih posnetkov lanskega Black Chili doživetja, spopadel z vprašanji o varni športni vožnji, znamki Continental in pnevmatikah. Tisti, ki so s svojim žarom in osebno utemeljitvijo, zakaj bi ravno oni morali biti del tega nepozabnega doživetja, prepričali žirijo, so se uvrstili med finaliste. Vsak od finalistov je dobil edinstveno priložnost, da na doživetje povabi še nekoga. Žirija je z vsemi opravila kratek razgovor in izbrala zmagovalce, ki že nestrpno pričakujejo 23. maj, ko se bo začelo zares.

Iz Slovenije na Black Chili Driving Experience odhajata Mitja in Marko Stropnik.

In kaj čaka nagrajence? Z letalom se bodo odpravili v Francijo kjer bodo, nameščeni v prestižnem hotelu, spoznavali francosko kulinariko, uživali v lepotah Provanse in predvsem doživeli nepozabne občutke za volanom prestižnih športnih avtomobilov.

A seveda se bo vse vrtelo okoli pnevmatik Continental, saj bodo nagrajenci dodobra spoznali gumeno zmes Black Chili, ki je plod dolgoletnih raziskav, inovacij in razvoja ter zagotavlja boljši oprijem in krajšo zavorno pot tako na mokrih kot na suhih cestah. Pnevmatike ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P and SportContact 6 so del originalne opreme avtomobilov, ki bodo pogonska sila dogodka in jih bodo nagrajenci imeli priložnost voziti. To so: Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE in Ford Mustang GT.

Čaka jih torej popolna zmes bencinskih hlapov, vrhunske kulinarike in varnih doživetij na slikovitih cestah Provanse za volanom prestižnih avtomobilov in z odličnim oprijemom visoko zmogljivih pnevmatik Continental.

Vir na spletnem mestu: https://www.continental-pnevmatike.si/avto/medijski-center/novice/black-chili-driving-experience--znani-so-nagrajenci


20 of 21 News

Black Chili Driving experience: znani so nagrajenci