Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Black Chili Driving Experience 2020

01/06/20

Občutite skrivnost vrhunskega oprijema – Continental Black Chili

Ko prvič zgrabite volan super športnega avtomobila ter v zavoju občutite sile, ki vam poženejo kri po žilah in mravljince po rokah, spoznate skrivnost športne vožnje in pomena vrhunskih pnevmatik.

black-chili-driving-front-data-min.jpg

Praznovanje vodilne vloge podjetja Continental v avtomobilski industriji

Black Chili je Continentalova »skrivna začimba«: zmes, ki poskrbi, da lahko pnevmatike dosežejo še boljše rezultate, še boljši oprijem. S pomočjo številnih raziskav, inovacij in dolgotrajnega razvoja je njena uvedba bistveno izboljšala vožnjo in zavorno sposobnost visokozmogljivih (UHP in uUHP) letnih pnevmatik in hkrati zmanjšala kotalni upor, zaradi česar so še vzdržljivejše tudi pri vsakodnevni uporabi.

Skoraj vsak tretji nov avtomobil, ki je proizveden v Evropi, je že tovarniško opremljen s pnevmatikami Continental. Ker Continental ni le proizvajalec pnevmatik, ampak približno 75 % svojega celotnega svetovnega poslovanja opravi kot dobavitelj za avtomobilske dele, ne preseneča, da je večina vseh novih avtomobilov opremljena tudi s široko množico drugih izdelkov, ki jih proizvaja Continental, kot so: vzmetenje, zavorni in drugi varnostni sistemi (ABS, ESP, AEB itn.), povezljivost in zabavno-medijske rešitve ter celo majhne, a pomembne stvari, kot so npr. šobe za pranje žarometov.

black-chili-tyre-size.jpg

black-chili-tyre.jpg

Pnevmatike SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P in ContiSportContact 5, nameščene na avtomobile, ki jih boste imeli možnost voziti na dogodku Black Chili Driving Experience, so še posebej primerne za športne avtomobile, terenska vozila in vrhunske električne avtomobile. Vsi avtomobili, ki so del dogodka – Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 in BMW M240i –, so originalno opremljeni s pnevmatikami Continental, kar pomeni, da so bile te izdelane v tesnem sodelovanju s proizvajalcem avtomobilov.

black-chili-driving-side-data-min.jpg

Kako zmagati in odpotovati v Francijo*?

Da bi proslavili svojo vodilno vlogo v avtomobilski industriji in industriji pnevmatik, bo Continental srečneže odpeljal na dogodek Black Chili Driving Experience. Med najboljšimi stotimi tekmovalci v kvizu bodo v posamezni sodelujoči državi izbrali zmagovalca, ki bo na dogodek lahko odpeljal še osebo po svoji izbiri.

Dodatna nagrada za vse sodelujoče v kvizu

Vsi, ki boste rešili kviz na blackchili.si, boste prejeli posebno ugodnost, ki jo boste lahko unovčili ob nakupu pnevmatik Continental pri izbranih pooblaščenih trgovcih.Vsi, ki boste rešili kviz na blackchili.si, boste prejeli posebno ugodnost, ki jo boste lahko unovčili ob nakupu pnevmatik Continental pri izbranih pooblaščenih trgovcih.

Vir na spletnem mestu: https://www.continental-pnevmatike.si/avto/medijski-center/novice/20200429-voznja-poleti-z-zimskimi-pnevatikami


20 of 21 News

Black Chili Driving Experience 2020