Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Aeolus pnevmatike - kupite več za manj

Aeolus

Aeolus Tyre Co. Ltd. Je ambiciozno kitajsko podjetje, ki je uspešno prineslo svoje izdelke do mednarodnega trga in vzpostavilo stabilo prisotnost v tej zelo konkurenčni dejavnosti. Aeolus proizvaja pnevmatike za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila in lahka gospodarska vozila, katerih cilj je prepričati kupce, z odlično kakovostjo za ceno.

Aeolus linija izdelkov vključuje modele za vsako priložnost, letne, zimske in celoletne pnevmatike. Vsi izdelki, ki se prodajajo na evropskem trgu, so popolnoma v skladu z ustreznimi predpisi EU in s poudarkom na kakovosti materialov in okoljsko odgovornost. Cilj podjetja je izdelava dobrih pnevmatik za vsakogar in stroškovno osveščenim kupcem bodo zagotovo Aeolus pnevmatike vabljive.

Velika ponudba za vaš avto in za vašo denarnico

Mnoge voznike prestrašijo visoki stroški za nove pnevmatike in se odločijo za nevarne rabljene ali pa preprosto obdržijo svoje stare pnevmatike čeprav so čez mejo življenjske dobe. Cenovno ugodne znamke ponujajo razumno alternativo – poceni nove pnevmatike
Gume-direkt.com vam prinaša Aeolus pnevmatike za skoraj vsako znamko in model vozila po neverjetnih cenah! Brezplačna dostava v Sloveniji je na voljo za vsa naročila dveh ali več pnevmatik, prav tako dajemo na razpolago obsežno izbiro mreže postaj za poceni in zelo strokovno montažno storitev. Izberite iz naše ponudbe razpoložljivih plačilnih sredstev, vključno s priljubljenimi možnostmi, kot so PayPal, kreditne kartice in bančno nakaziloin in uživajte v varnem spletnem nakupovanju pri gume-direkt.com!