Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Aeolus celoletne Pnevmatike - vesela vožnja skozi celo leto!

Aeolus pnevmatike so pridobile ugled na trgu, ker zagotavljajo zanesljivo zmogljivost za stroškovno naravnane voznike. Zaradi konkurenčno nizkih cen, Aeolus uspešno zagotavlja raven kakovosti, kar omogoča, da imajo vsi modeli te blagovne znamke dobro vrednost za ceno. Priljubljenost cenovno sprejemljivih blagovnih znamk v Sloveniji je vsekakor priložnost za Aeolus, da dokaže svojo vrednost na zahtevnem trgu in to kitajsko podjetje se je odločilo, da to tudi stori.

Vse večje povpraševanje za celoletne pnevmatike je bilo naslovljeno na vse pomembne proizvajalce in Aeolus ni mogel prezreti ta trend. Kot rezultat, je podjetje razvilo svojo lastno linijo modelov za uporabo skozi celo leto, kar zagotavlja, da so v celoti izpolnjeni evropski standardi kakovosti in učinkovitosti. Aeolus celoletne pnevmatike zagotavljajo zmogljivost v vseh vremenskih pogojih z večino modelov osebnih avtomobilov in SUV in lahko zagotovo najdete pnevmatike, ki ustrezajo vašemu vozilu v naši spletni trgovini.

Varnost skozi celo leto na neverjetno ceno

Aeolus 4SeasonAce AA01 je uravnotežena pnevmatika za osebna vozila za vse letne čase, , ki nosi oznako ""Mud& Snow"" kar je oznaka za pnevmatike za vse vremenske razmere, kakor tudi simbol snežinke, ki razlikuje izdelke, ki so v celoti primerni za uporabo v zimskih razmerah. Njena globoka tekalna plast in široki obodni kanali učinkovito odstranjujejo vodo in sneg izpod pnevmatike, izboljšujejo oprijem in pomagajo, da se uprejo hidroplaningu.

Na gume-direkt.com, lahko vedno kupite pnevmatike, ki jih potrebujete po neverjetnih cenah . Aeolus celoletne pnevmatike zagotavljajo zmogljivost, ki se splača skozi celo leto in jih lahko najdete pod najbolj ugodnimi pogoji v naši spletni trgovini. Dostava v Sloveniji je brezplačna pri naročilu vsaj dveh pnevmatik, in naše omrežje servisov je na voljo za takojšnjo strokovno montažo.