Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Aeolus zimske Pnevmatike - cenovno dostopne in varne

Aeolus zimske pnevmatike so zasnovane, da vam ponudijo varnost in udobje pri temperaturah pod 5 ° C. Na voljo so variante za večino znamk in modelov osebnih avtomobilov in vse zagotavljajo odlično kakovost za ceno. Velika izbira velikosti zagotavlja, da bodo lahko vaše posebne potrebe enostavno sprejete in lahko uporabite možnost pametnega iskanja brez veliko truda, da najdete pnevmatike, ki ustrezajo vašemu vozilu.

Trenutna izbira zimskih pnevmatik Aeolus zagotavlja varnosti v izzivnih pogojih in zagotavlja, da bodo izkušnje zimske vožnje prijetnejša. Zakaj bi tvegali z nakupom nezanesljivih rabljenih pnevmatik, ko je komplet novih zimskih pnevmatik mogoče kupiti po zelo sprejemljivih cenah?Razmislite o naši ponudbi in vas bomo zagotovo prepričali,.

Stroškovno učinkovit način za varno vožnjo

Aeolus SnowAce AW 02 je zmogljiva zimska pnevmatika za majhne avtomobile, ki vas bo držala na poti v vsakem vremenu. Dizajn diagonalne konstrukcije tekalne plasti v obliki črke V in dovolj praznin na površini zagotavlja oprijem in stabilnost na snegu in ledu in zagotavlja oprijem, ki ga potrebuje lahko vozilo za varno vožnjo, v ali zunaj mesta..Aeolus SnowAce AW 03 je primerna za kompaktne in srednje velike avtomobile in njegova robustna konstrukcija in številni grobi robi zagotavljajo prepričljivo obnašanje in dobro zavorno pot na snegu in v snežni brozgi.

Gume-direkt.com vam ponuja Aeolus zimske pnevmatike po zelo ugodnih cenah, kot tudi odlične potrošniške storitve. Pri naročilu dveh ali več pnevmatik, dostava v Sloveniji je brezplačna. Prav tako je na razpolago razvita mreža montažnih servisov. Naročite še danes v naši spletni trgovini!