Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Aeolus letne Pnevmatike - varnost za pravo ceno

Karkoli boste vozili, gume-direkt.com ima največjo izbiro pnevmatik, po najbolj konkurenčnih cenah.

Karkoli boste vozili, gume-direkt.com ima največjo izbiro pnevmatik, po najbolj konkurenčnih cenah. Če potrebujete komplet zmogljivih letnih pnevmatik, razmislite o najnovejših Aeolus modelih. Vaš avto in vaš proračun bo na dobičku s to investicijo in nakup v naši spletni trgovini je varen in primeren.

Varno, dostopno in udobno, pri gume-direkt.com

Praktične voznike pogosto zanima cenovna kakovost in to je tisto, kar Aeolus letnie pnevmatike ponujajo. Pnevmatika Aeolus GreenAce AG02 je posebej namenjena za potrebe lastnikov majhnih avtomobilov, ki želijo ekonomično pnevmatiko, ki lahko ponudi dobro porabo goriva in dolgo življenjsko dobo. The Aeolus PrecisionAce AH01 je pnevmatika za kompaktne in srednje družinske avtomobile, ki poudarjajo varnost, udobje in majhen kotalni upor.

Za večje osebne avtomobile, Aeolus SteeringAce AU01 zagotavlja stabilnost in odličen oprijem, ki se zanaša na oprijemljivo zmes gume in športno asimetrično tekalno plast vzorca, da se ohrani učinkovit oprijem v vseh okoliščinah. SUV in lastniki crossoverjev se lahko odločijo za Aeolus CrossAce AS02, pnevmatike za cesto, z možnostjo, zmerne off-road vožnje, ki ponuja udobje in stabilnost v vseh vremenskih razmerah. Vozniki kombijev se lahko zanesejo na Aeolus TransAce AL01, da bodo varni in da omejijo stroške.

Karkoli potrebujete, vas čaka v naši spletni trgovini, po presenetljivo ugodnih cenah. Naročanje preko gume-direkt.com je preprosto in varno in lahko izbirate med številnimi priljubljenimi načini plačila – vključno s kreditno kartico, bančnim nakazilom in Paypal.