Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Westlake Pnevmatike - kjer vsi udeleženci pridobijo

Westlake blagovna znamka pripada Hangzhou Zhongce Rubber Company, ki je največji kitajski avtomobilski proizvajalec pnevmatik. Od leta 1958 se podjetje zavzema za brezkompromisno harmonično ravnovesje med vrednostjo in kakovostjo. Letno proizvede več kot 20 milijonov pnevmatik za avtomobile, lahka tovorna vozila in majhna komercialna vozila, približno 10 milijonov radialnih pnevmatik za gospodarstvo, več kot štiri milijone diagonalnih pnevmatik in več kot 80 milijonov pnevmatik za motorna kolesa in kolesa.

Westlake ponuja veliko izbiro izdelkov za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila. Njihovi izdelki izpolnjujejo predpise EU in varnostne standarde in Westlake si je prislužil priznanje iz različnih agencij, vključno z ameriškim ministrstvom za promet (DOT) in Ekonomsko komisijo za Evropo (ECE).

Zanesljiva, stroškovno učinkovita možnost v gume-direkt.com

Gume-direkt.com vam ponuja veliko izbiro Westlake letnih, celoletnih in zimskih pnevmatik v različnih velikostih, primernih za skoraj vse vrste vozil. Za cenovno ozaveščene stranke, priporočamo Westlake RP18, celoletno pnevmatiko, ki omogoča zanesljivosti skozi celo leto.Ne smete spregledati Westlake RVH680 letne pnevmatike, ki zagotavlja ustrezno zaviranje in prijetno, mirno vožnjo. Tudi SA05, SA07 in SV308 modeli so namenjeni za izboljšanje dinamične sposobnosti zmogljivih avtomobilov in SW606, SW608 in SW612 zimske pnevmatike zagotavljajo oprijem in stabilnost v težkih zimskih razmerah.

Pri gume-direkt.com ti odlični izdelki so bolj dostopni kot kdajkoli prej, zaradi naših brezkonkurenčnih cen in ugodne politike storitev za stranke, ki vključuje brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh pnevmatik ali več.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga