Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Westlake Pnevmatike - kjer vsi udeleženci pridobijo

Westlake

Westlake blagovna znamka pripada Hangzhou Zhongce Rubber Company, ki je največji kitajski avtomobilski proizvajalec pnevmatik. Od leta 1958 se podjetje zavzema za brezkompromisno harmonično ravnovesje med vrednostjo in kakovostjo. Letno proizvede več kot 20 milijonov pnevmatik za avtomobile, lahka tovorna vozila in majhna komercialna vozila, približno 10 milijonov radialnih pnevmatik za gospodarstvo, več kot štiri milijone diagonalnih pnevmatik in več kot 80 milijonov pnevmatik za motorna kolesa in kolesa.

Westlake ponuja veliko izbiro izdelkov za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila. Njihovi izdelki izpolnjujejo predpise EU in varnostne standarde in Westlake si je prislužil priznanje iz različnih agencij, vključno z ameriškim ministrstvom za promet (DOT) in Ekonomsko komisijo za Evropo (ECE).

Zanesljiva, stroškovno učinkovita možnost v gume-direkt.com

Gume-direkt.com vam ponuja veliko izbiro Westlake letnih, celoletnih in zimskih pnevmatik v različnih velikostih, primernih za skoraj vse vrste vozil. Za cenovno ozaveščene stranke, priporočamo Westlake RP18, celoletno pnevmatiko, ki omogoča zanesljivosti skozi celo leto.Ne smete spregledati Westlake RVH680 letne pnevmatike, ki zagotavlja ustrezno zaviranje in prijetno, mirno vožnjo. Tudi SA05, SA07 in SV308 modeli so namenjeni za izboljšanje dinamične sposobnosti zmogljivih avtomobilov in SW606, SW608 in SW612 zimske pnevmatike zagotavljajo oprijem in stabilnost v težkih zimskih razmerah.

Pri gume-direkt.com ti odlični izdelki so bolj dostopni kot kdajkoli prej, zaradi naših brezkonkurenčnih cen in ugodne politike storitev za stranke, ki vključuje brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh pnevmatik ali več.