Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Westlake Zimske pnevmatike- predlog za zmago

Westlake znamka pripada Hangzhou Zhongce Rubber Company, ki je največji kitajski proizvajalec avtomobilskih pnevmatik. Od leta 1958 se podjetje zavzema za harmonično ravnovesje med vrednostjo in kakovostjo. Letno proizvede več kot 20 milijonov pnevmatik za avtomobile, lahka tovorna vozila in majhna komercialna vozila, približno 10 milijonov radialnih tovornih pnevmatik, več kot štiri milijone diagonalnih pnevmatik in več kot 80 milijonov pnevmatik za motocikle in kolesa..

Westlake ponuja široko paleto izdelkov za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila. Njeni izdelki izpolnjujejo predpise EU in varnostne standarde in Westlake si je prislužil priznanje iz različnih agencij, vključno z ameriškim ministrstvom za promet (DOT) in Ekonomske komisije za Evropo (ECE).

Zanesljiva, stroškovno učinkovita možnost iz gume-direkt.com

Gume-direkt.com vam ponuja široko paleto Westlake letnih, celoletnih in zimskih pnevmatik v različnih velikostih, primernih za skoraj vse vrste vozil. Za cenovno ozaveščene stranke, priporočamo Westlake RP18 pnevmatiko za vse letne čase, ki omogoča celoletno zanesljivost.Ne smete spregledati Westlake RVH680 letno pnevmatiko, ki zagotavlja ustrezno učinkovitost zaviranja ter prijetno, mirno vožnjo. Prav tako SA05, SA07 in SV308 modeli so namenjeni za izboljšanje dinamične sposobnosti zmogljivih avtomobilov in SW606, SW608in SW612 zimske pnevmatike, zagotavljajo oprijem in stabilnost v težkih zimskih razmerah.

Pri gume-direkt.com, ti odlični izdelki so bolj cenovno dostopni kot kdajkoli prej, zaradi naše neverjetne cene in politike storitev za kupce, ki vključuje brezplačno dostavo v Sloveniji pri naročilu dveh ali več pnevmatik.