Payment Banner

Ovation pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Ovation pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Kljub temu, da je relativni novinec v Evropi, Ovation je vzpostavil stalno prisotnost na tržišču. Lastnik blagovne znamke je pomemben kitajski proizvajalec pnevmatik in izvoznik, Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Company, njeni izdelki pa so namenjeni stroškovno osveščenim kupcem, ki potrebujejo cenovno ugodne, vendar povsem zanesljive pnevmatike za varne priložnostne vožnje.

Ne smemo misliti, da poceni pomeni nevarno - proizvajalec se je zavezal z mednarodnimi varnostnimi standardi in je pridobil vse ustrezne certifikate kakovosti - na primer mednarodni ISO 9001 za sisteme vodenja kakovosti, kakor tudi Evropski ECE in ameriški DOT certifikat.

Nakup za praktične voznike, Ovation pnevmatike v gume-direkt.com

Izbira Ovation pnevmatik ima nekaj za vsakogar – seveda vse na voljo po neverjetnih cenah v naši spletni trgovini. Če iščete ekonomične in prožne letne pnevmatike se Ovation VI-388 in Ecovision VI-682 poskrbijo za veliko različnih velikosti pnevmatik za osebna vozila. Če potrebujete cenovno dostopne pnevmatike, za najhujšo hladno sezono, si Ovation W592, W586, in WV-03 zimske pnevmatike lahko zaslužijo mesto na seznamu želja.

Ovation ima tudi privlačne modele za SUV voznike in sicer cestno usmerjene Ecovision VI-186HT, vsestranski terenski Ecovision VI-186AT model in agresiven Ecovision VI-186MT za uporabo na blatnem terenu. Za uporabnike lahkih tovornjakov, prav tako priporočamo grobe in ekonomične Ovation V-02.

Ne glede na model, ki ga potrebujete, lahko najdete po neverjetnih cenah v naši spletni trgovini. Naročite dve ali več Ovation pnevmatike pri gume-direkt.com in poskrbeli bomo, da bo dostava v Sloveniji brezplačna!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR