Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Ovation zimske Pnevmatike - cenovno učinkovit način za varno potovanje!

Ovation je cenovno ugodna blagovna znamka pnevmatik, ki spada v Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd – je eden od največjih kitajskih proizvajalcev pnevmatik. Podjetje proizvaja radialne pnevmatike za osebna vozila, SUV in tovorna vozila in ima več velikih proizvodnih obratov. Ovation pnevmatike kljub relativno nedavnemu prihodu na slovenski trg uživajo veliko priljubljenost.

Uporaba pnevmatik, posebej oblikovanih za zimsko vožnjo je obvezna med hladno sezono, saj za letne pnevmatike uporabljajo gumene zmesi in vzorce tekalne plasti, ki ne morejo obvladati nizke temperature in zamrznjena cestišča. Za stroškovno ozaveščene kupce gume-direkt.com ponuja Ovation zimske pnevmatike ki zagotavljajo varnost in zanesljivost po ugodnih cenah.

Uživajte v zelo poceni novih Ovation zimskih pnevmatikah

Ovation W586 zimska pnevmatika je bila zasnovana, da zagovi ustrezno zimsko zmogljivost, da zaradi gumene zmesi ostane prožna in učinkovita pri nizkih temperaturah in ima globok profil tekalne plasti z dobro profiliranimi kanali za boljše odstranjevanje vode in snega. Ta priljubljen model za majhna, kompaktna in srednje velika osebna vozila je na voljo v velikostih od 155/65 R13 do 225/55 R17.

Za lahka tovorna vozila Ovation W586 ima ojačano konstrukcijo in nudi dober oprijem v težkih zimskih razmerah, kot tudi vzdržljivost in večjo nosilnos. Kot vedno vam gume-direkt.com ponuja ugodne rešitve po najbolj ugodnih pogojih. Naročite zdaj vsaj dve Ovation zimski pnevmatiki in dostava v Sloveniji je popolnoma brezplačna!