Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Evergreen Pnevmatike - ugodne cene, srečna vožnja

Evergreen je blagovna znamka pnevmatik, ki pripada Jinyu Tire Co. Ltd. Dobro znana na Kitajskem že več let, Evergreen znamka je na mednarodnem trgu od letu 2008, s precejšnjimi vlaganji v oblikovanje in proizvodne tehnologije - kot tudi v kadre. Danes se Evergreen pnevmatike prodajajo v več kot 70 državah po celem svetu in so že vzpostavili močno prisotnost na evropskem trgu.

Z naraščajočim komercialnim uspehom, se je prav tako razširil obseg Evergreen pnevmatik. Različni modeli in velikosti so sedaj na voljo - poneverjetnih cenah, pri gume-direkt.com. Zagotovo boste lahko našli primerne pnevmatike za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila ali gospodarska vozila in navdušeni boste z odlično kakovostjo za ceno, ki jih ti izdelki ponujajo. Preprosto uporabite našo inteligentno možnost iskanja in zožite iskanje na vrsto in velikost, ki jo potrebujete in si oglejte našo ugodno Evergreen ponudbo.

Več zanesljivosti, večja vrednost za denar

Evergreen pnevmatike zagotavljajo varnost in zanesljivost in vedno večje število zadovoljnih strank potrjujejo pozitivne rezultate prizadevanj proizvajalca. Konkurenčni poletni modeli kot so na primer Evergreen EH22 in EU72in krepke zimske pnevmatike, kot so EW62 in EW66, so tukaj in bodo vedno v ponudbi.

Naša spletna trgovina vam ponuja najboljše pnevmatike in najboljše cene - tako da brskajte po našem katalogu in izkoristite vse, kar imamo v ponudbi. Dostava po Sloveniji je brezplačna pri naročilu dveh ali več pnevmatik in mreža montažnih partnerjev omogoča, da je nakupovanje pri gume-direkt.com še bolj udobno!

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga
^