Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Evergreen zimske Pnevmatike - varnejša vožnja po neverjetnih cenah

Na mednarodnem trgu se je pojavil leta 2008, Evergreen del blagovne znamke Jinyu, ene od Kitajskih najbolj pomembnih proizvajalcev pnevmatik. Evergreen je povečal svojo prisotnost v Veliki Britaniji v zadnjih letih, predvsem s priznavanjem, da so strogi varnostni in kakovostni standardi ključnega pomena za uspeh na zahodnem trgu. Blagovna znamka ponuja privlačne cenovno ugodne pnevmatike za različno uporabo, v različnih velikostih, sklicujoč se na dobro kakovost za denar, da zasluži in obdržati vse kupce.

Ekonomične zimske pnevmatike predstavljajo pomemben tržni sektor, saj se stroškovno osveščeni vozniki, ki ne želijo tvegati z rabljenimi pnevmatikami pogosto odločijo za nove, cenovno ugodne alternativne. Zaradi tega razloga, Evergreen ni zanemaril, da doda v svoj katalog zimsko usmerjene modele v več velikostih, primerne za najbolj pogoste vrste vozil.

Dostopne in varne Evergreen zimske pnevmatike, pri gume-direkt.com

Evergreen EW62 in EW66 modeli uporabljajo posebne materiale in globoke, kompleksne vzorce tekalne plasti, da zagotovijo ustrezne zmogljivost pri nizkih temperaturah in oprijem na zasneženih cestah. Robustna konstrukcija in upogljiva gumena zmes zagotovi ne samo dobro delovanje v zimskih razmerah, temveč tudi zanesljivost in zmanjšan kotalni upor. Učinkovito umikanje vode, snega in snežne brozge pri vožnji tudi prispeva zagotovitvi voznih lastnosti v vsakem vremenu. Kot vedno, gume-direkt.com vam ponuja najbolj privlačne ponudbe. Postopek naročanja je sedaj lažji kot kdajkoli prej in pri naročilu dveh ali več Evergreen zimskih pnevmatik je dostava v Sloveniji popolnoma brezplačna!