Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Double Star Pnevmatike – originalne rešitve po razumnih cenah

Double Star

Trenutno ocenjen kot 9. največji svetovni proizvajalec pnevmatik, Cheng Shin je bil ustanovljen leta 1967 v Tajvanu kot Maxxis International. Sprva se je osredotočala izključno na pnevmatike za kolesa, od takrat pa ima zelo raznoliko ponudbo. Podjetje je trenutno največji svetovni proizvajalec pnevmatik za kolesa, vendar njegova paleta izdelkov vključuje tudi avtomobilske pnevmatike, pnevmatike za motorna kolesa, invalidske vozičke, kot tudi kmetijske in industrijske pnevmatike.

S proizvodnimi in razvojnimi zmogljivostmi in komercialno dejavnostjo, ki se nahajajo po celem svetu, od Daljnega vzhoda do Evrope in Severne Amerike, Cheng Shin pnevmatike se izvažajo v več kot 150 držav. Visoka proizvodnja in nadzor kakovosti standardov in intenzivne raziskave in razvoj zagotavljajo raznoliko in konkurenčno ponudbo izdelkov - na voljo po odličnih cenah pri gume-direkt.com.

Izjemna vrednost in zanesljivost, s pnevmatikami Cheng Shin iz gume-direkt.com

Double Star cenovno ugodna blagovna znamka, ki je v lasti Doublestar Group Corporation, glavnega kitajskega industrijskega konzorcija. Z impresivno letno proizvodnjo več kot 15 milijonov enot, Double Star izdelki se izvažajo v več kot 140 držav po celem svetu. V Evropi je priljubljenost blagovne znamke v ekonomskem poprodajnem sektorju stalno naraščala v zadnjih nekaj letih zaradi dobre osnovne funkcionalnosti in zelo konkurenčne cene.

Glavna prednost cenovno ugodnih pnevmatik je ta, da zagotavljajo alternativo za rabljene izdelke vprašljivega izvora. Obraba je lahko prikrita z nekakovostno obnovo in čas zmanjšuje učinkovitost gumene zmesi. Stroškovno osveščeni kupci se zato pogosto zanimajo za nizke cene novih pnevmatik zradi varne vsakodnevne vožnje in Double Star ponuja dobro izbiro modelov.

Nizkocenovna zanesljivost, s pnevmatikami Double Star iz gume-direkt.com

Double Star pnevmatike prihajajo v zelo različnih oblikah in velikostih in celo barv. Z začetkom leta 2011, najbolj izvirna linija izdelkov blagovne znamke je sestavljena iz edinstvene palete barvnih pnevmatik za osebna vozila – na voljo v modri, zeleni, rumeni, ali oranžni barvi. Seveda, navadne črne pnevmatike so prav tako na voljo – razpon modelov zajema vse od pnevmatik za osebna vozila, SUV, lahka tovorna vozila, tovornjake, avtobuse, industrijske, gradbene in pnevmatike za težka rudarska vozila.

Gume-direkt.com vam prinaša najbolj ugodne ponudbe in visokokakovostne storitve. Za brezplačno dostavo v Sloveniji, naročite zdaj dve ali več Double Star pnevmatike iz naše spletne trgovine.