Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Double Star letne Pnevmatike

Nizkocenovne letne pnevmatike dobre izvedbe od Double Star.

Double Star je blagovna znamka, del od Tyrefull Rubber Industry Co., Ltd., podjetja s sedežem v Qingdao in Shiyan, Kitajska. Njihova prisotnost na mednarodnem trgu, je razvidna iz številke: letna proizvodnja več kot 15 milijonov enot, ki jih izvažajo v več kot 140 držav po celem svetu. Double Star proizvaja široko paleto tipov pnevmatik v različnih velikostih, oblik in celo barv.

Za lepo vreme lahko izberete letne pnevmatike, za boljši oprijem na mokrih razmerah na cesti, s stabilnostjo pri visokih hitrostih in v ovinkih. Double Star letne pnevmatike so izdelane za varnost in učinkovitost, z majhno porabo goriva. Njihove Double Star DS806 in DS810 letne pnevmatike izstopajo v katalogu blagovne znamke. Tudi za vaš SUV/4x4 lahko uporabite DS668 model. Priporočamo vam zimske ali celoletne pnevmatike za boljši oprijem na mokrih in spolzkih cestah.

Naročite zdaj na spletu Double Star letne pnevmatike pri gume-direkt.com. Za vaš avto lahko poiščete velikosti od različnih modelov po ugodnih cenah.