Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Double Star letne Pnevmatike

Nizkocenovne letne pnevmatike dobre izvedbe od Double Star.

Double Star je blagovna znamka, del od Tyrefull Rubber Industry Co., Ltd., podjetja s sedežem v Qingdao in Shiyan, Kitajska. Njihova prisotnost na mednarodnem trgu, je razvidna iz številke: letna proizvodnja več kot 15 milijonov enot, ki jih izvažajo v več kot 140 držav po celem svetu. Double Star proizvaja široko paleto tipov pnevmatik v različnih velikostih, oblik in celo barv.

Za lepo vreme lahko izberete letne pnevmatike, za boljši oprijem na mokrih razmerah na cesti, s stabilnostjo pri visokih hitrostih in v ovinkih. Double Star letne pnevmatike so izdelane za varnost in učinkovitost, z majhno porabo goriva. Njihove Double Star DS806 in DS810 letne pnevmatike izstopajo v katalogu blagovne znamke. Tudi za vaš SUV/4x4 lahko uporabite DS668 model. Priporočamo vam zimske ali celoletne pnevmatike za boljši oprijem na mokrih in spolzkih cestah.

Naročite zdaj na spletu Double Star letne pnevmatike pri gume-direkt.com. Za vaš avto lahko poiščete velikosti od različnih modelov po ugodnih cenah.