Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Anlas pnevmatike - najboljša izbira za vaš skuter ali motorno kolo

Anlas je glavni turški proizvajalec pnevmatik, ki se osredotoča na dvokolesnike in vozila za posebne namene. Katalog te blagovne znamke vsebuje široko paleto modelov, vključno s pnevmatikami za motorna kolesa, mopede, skuterje, ATV, ampak tudi za go-kart, vozičke za golf in celo kmetijske pnevmatike. Ta vsestranska blagovna znamka ima desetletja izkušenj in dober ugled, njeni izdelki pa zagotavljajo trajnost in učinkovitost po zelo ugodnih cenah.

Na gume-direkt.com, nudimo veliko izbiro pnevmatik Anlas, ki bodo ustrezale vsaki vaši potrebi. Če želite pnevmatike, ki zagotavljajo nemoteno vožnjo in nizek kotalni upor za svoj moped ali okretnosti in takojšnje zaviranje za vaš skuter ali absolutno vleko za vaš enduro ali ATV, vse so na voljo v naši spletni trgovini po neverjetnih cenah.

Odlična ponudba za dvokolesnike ali vozila za posebne namene

Visoki standardi kakovosti in odlična izdelava so glavni razlogi, zakaj so Anlas pnevmatike dosegle lep ugled za zanesljivost. Prav tako ponujajo zelo dobro vrednost za denar, še posebej na gume-direkt.com. Brskanje po našem katalogu in našli boste Anlas pnevmatike, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam, ali pa nam povejte kaj iščete in mi vam bomo priporočili.

Kupite zdaj vsaj dve Anlas pnevmatike iz naše spletne trgovine in bomo poskrbeli za brezplačno dostavo v Sloveniji! Cenimo čas in denar naših strank, zato tudi nudimo obsežno mrežo montažnig postaj za poceni in strokovne storitve - samo kliknite ‘Iskanje montažnega servisa’ gumb in našli boste servis v vaši bližini, kamor vam lahko direktno dostavimo nove pnevmatike.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga