Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Anlas zimske pnevmatike -si drznete voziti!

Anlas je dobro znan za izdelavo nekaterih najboljših celoletnih pnevmatik za motorna kolesa in skuterje in naša spletna trgovina je ponosna, da vam jih priskrbi po ugodnih cenah. Uporaba vašega dvokolesa med hladno sezono zahteva posebno opremo - na prvem mestu zmogljive zimske pnevmatike. Zagotavljanje učinkovitega oprijem pri nizkih temperaturah je lahko težko za navadne gumene zmesi in je potreben bolj agresiven dezen tekalne plasti, da bi poboljšal oprijem na spolzkih površinah.

Pri gume-direkt.com, lahko vedno najdete zanesljive Anlas zimske pnevmatike za vaše motorno kolo, skuter ali moped, tako da lahko uživate v vožnji skozi celo leto v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. Odlične cene in raznolikost ponudbe, vas bo zagotovo prepričal in z brskanjem po našem katalogu ali z uporabo pametnega iskanja boste enostavno našli izdelke, ki jih želite.

Pnevmatike za vožno skozi zimo

Nekateri izmed najbolj zanimivih modelov, ki jih proizvaja Anlas so namenske zimske pnevmatike za mopede in skuterje. NR 50je pnevmatika za moped agresivnega videza z globokim profilom tekalne plasti in močno profiliranimi kanali, ki zagotavljajo dober oprijem v zahtevnih pogojih.

Enako impresivne so večje MB-81 in SC-500, kot tudi nove MB-458 Wintergrip.Ti modeli so idealni za varnost skuterjev različnih velikosti na cesti, tudi po snegu, snežni brozgi, ali blatu in oprijemljiva tekalna plast z globokimi robi in nazobčanimi bloki lahko z zaupanjem obvladujejo led, mokre liste in druge spolzke nevarnosti .

Kupite dve ali več Anlas zimske pnevmatike iz naše spletne trgovine in dostava v Sloveniji bo brezplačna. Smo ponosni, ker lahko ponudimo najboljše izdelke, po najboljših cenah, brskajte po našem katalogu in izberite pnevmatike, ki bodo zadovoljila vaše potrebe.