Payment Banner

Zeta SD International pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

S tako veliko izbiro blagovnih znamk pnevmatik , izbira postane težja, še posebej, če obstaja več meril. Vendar Zeta blagovna znamka SD Internationala izstopa. Podjetje ima najrazličnejše pnevmatike, vključno letnimi pnevmatikami, zimskimi pnevmatikami, pnevmatike različnih zmogljivosti in celoletne pnevmatike.

Zeta je vedno uvrščena višje v revijah pnevmatik na vseh področjih. Ali je za lahka tovorna vozila ali za dirke, to podjetje ima kar potrebujete. Izdelane na Kitajskem v okviru SD International, Zeta prinaša ne samo vrednost glede na ceno, ampak tudi dostojno uspešnost.

Zeta – Slava in uspešnost

Zeta sledi visoke proizvodne standarde za zagotavljanje boljše kakovosti proizvodov, ki zadovoljijo svoje lastnike. Optimalno udobje v vožnji, varna vozna dinamika in samozavestno v ovinkih je nekaj izredno pomembnih funkcij te znamke.

Alventi, ZTR10, Antarctica 5 in ZTR20 so nekateri od priljubljenih modelov Zeta pnevmatik. Če iščete 4X4 pnevmatike za SUV Azura in Antarctica 6 serija so najbolj priporočene med potrošniki. Na drugi strani pa lahko lastniki tovornjakov izbirajo med Antarctica 8 in ZTR08 serije. V gume-direkt.com, imamo veliko zalogo Zeta pnevmatik, ki so primerne za vsako vrsto vozil. Obiščite našo spletno stran danes in izberite pnevmatike za nakup preko spleta za določeno vozilo, hitrost, sezono ali blagovno znamko.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Clients opinions

Shop rating
more