Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Vredestein zimske Pnevmatike

Nizozemski proizvajalec pnevmatik Vredestein, je star že več kot 100 let, je že nekaj let v lasti indijskega proizvajalca pnevmatik Apollo. Prvotno je podjetje izdelovalo pnevmatike za kolesa, danes pa proizvede okoli šest milijonov avtomobilskih pnevmatik letno. Vredestein pnevmatike opravijo zelo dobro teste pnevmatik avtomobilskih klubov in uglednih revij - celo Vredestein zimske pnevmatike .

Tudi če soVredestein letne pnevmatike prva izbira v toplih mesecih - pozimi so zakonsko prepovedane za sneg in led v tej državi. To ni problem, ker Vredestein zimske pnevmatike vozijo po zasneženih cestah. Pri njih se gumena zmes tekalne plasti (Optimum Silica & Polymer Processing) bistveno razlikuje od tiste pri letnig pnevmatikah.

Vredestein zimske pnevmatike - vedno prve Vredestein Snowtrac 3 so ene izmed najbolj priljubljenih zimskih pnevmatik na trgu. Njeni nazobčan vzdolžni kanali izboljšujejo oprijem v prečni smeri in z zoženimi prečnimi kanali, se pnevmatika očisti in zlahka izpelje iz snega in brozge. Stik pnevmatik s površino je zaokrožen, zaradi česar se voda odstrani bolj učinkovito- pomemben dejavnik za zmanjšanje hidroplaninga. Za ta pripomoček za mokro cesto jeVredestein Snowtrac prejeli zelo dobre ocene na tretjem ADAC testu za zimske pnevmatike 2012 (205/55 R16). Zavijanje na ledu in stabilnost v vožnji na suhem je zelo dobra.

Wintrac xtreme so tudi odličneVredestein zimske pnevmatike. Izdelek je bil razvit v sodelovanju z Giugiaro Design in razdeli obremenitev preko celotne stične površine - kar vodi k enakomerni obrabi in s tem višji vzdržljivosti. Na testu za zimske pnevmatike (225 /45 R17 V) revije ""Sport Auto"" Wintrac xtreme je bil predstavljen za suhe in mokre pogoje - oprijem in ravnanje sta bili prav tako dobri.

Snowtrac 3 in Wintrac xtreme sta Vredestein zimski pnevmatiki, ki jih lahko naročite pri gume-direkt.com. Preprosto določite velikost pnevmatik in želeni indeks hitrosti in imate vse razpoložljive pnevmatike Vredestein.