Payment Banner

Vredestein letne pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Vredestein letne pnevmatike za
osebna vozila

Vredestein podjetje je bilo ustanovljeno na Nizozemskem leta 1909 in je pokazalo duh inovativnosti, oblikovanja, varnosti in kakovosti že na začetku. Razvoj rezervnih pnevmatik, posebej je prejel veliko radovedne pozornosti. Vredestein letne pnevmatike visoka kakovost in učinkovitost sta bili potrjeni v številnih testih znanih revij.

Vredestein letne pnevmatike - nizka raven hrupa, visoka zmogljivost

Vredestein letne pnevmatike veljajo za prvovrstno udobje na mokrih in suhih cestah. To se doseže z nizkim kotalnimi hrupom Vredestein letnih pnevmatik. Poseben dezen tekalne plasti omogoča super-gladko vožnjo - z levim in desnim vzorcem profila, ki se odmika od sredine oddelka pnevmatike.

Pnevmatike v segmentu visoko zmogljivih

Vredestein letna pnevmatika "ULTRAC" je ena izmed glavnih pnevmatik v visokozmogljivem segmentu. Edinstvena silicij-silan tekalna plast omogoča optimalen oprijem in varno ravnanje - na vseh cestnih površinah in ne glede na vremenske razmere.

Najvišje ocene na testih

Na testu letnih pnevmatik leta 2012 največjega nemškega avtomobilskega kluba ADAC, Vredestein “SPORTRAC” je osvojil najvišje ocene za ravnanje na suhem in mokrem. Nemška revija “sport auto” je naredila Vredestein “ULTRAC”za njihovo najljubšo v letu 2012, ko je šlo za vožnjo v mokrih razmerah. Pnevmatika ponuja odlično vodno disperzijo z dodatkom k varnosti pri soočanju z akvaplaningom. Celovit pregled pnevmatik 2012 nemške revije "Auto Bild" nagradil je Vredestein “SPORTRAC” kot izredno.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Clients opinions

Shop rating
more