Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Uniroyal letne Pnevmatike

Uniroyal zimske pnevmatike za osebna vozila

Uniroyal je bil med uspešnim blagovnim znamkam proizvajalca pnevmatik Continental 30 let. Blagovna znamka ponuja zelo kakovostne pnevmatike, ki so bile izdelane posebej za visoke zahteve pri vožnji na mokri podlagi. Uniroyal velja za ""izumitelja deževnih pnevmatik"".

Prvovrstne dežne pnevmatike za varnost pod mokrih razmerij

Z Uniroyal letnim pnevmatikam , vozniki so dobro pripravljeni na zahtevne pogoje, kot je dež. Konkavno oblikovani utori usmerjajo vodo stran tako hitro, da omogočajo optimalen oprijem na mokrem cestišču. Poleg tega so dežne gume za kompaktne in srednjega razreda avtomobile opremljene z vizualnimi kazalniki za poravnavo: Prikazujejo nizko globino profila ali neenakomerno obrabo.

Odlične letne pnevmatike za športne voznike

Uniroyal letne pnevmatike ponujajo največ zabavne varne vožnje s svojim profilnim robom v V - obliki tudi pri zelo visokih hitrostih do 170 mph. Optimalno obnašanje v ovinkih in visoko natančnost krmiljenja sta le dva izmed izstopajočih lastnosti Uniroyal letnih pnevmatik.

Odlični rezultati testov

V številnih testih, ravnanje Uniroyal letnih pnevmatik na suhi podlagi so prejele oznako ""dobro"". Na mokri podlagi te pnevmatike redno dosežejo najvišje položaje. Pri izdaji 07/2012, Nemška revija ""Auto Motor Sport"" je dodelila oceno ""zelo priporočljivo"". Uniroyal letne pnevmatike osvojile so popolno soglasje recenzentov za izjemno izvedbo na mokrem vremenu, dodatno zaščito pri soočanju proti akvaplaningu, zelo dobro udobje in nizek kotalni upor.