Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Trelleborg pnevmatike

Trelleborg

Švedsko podjetje Trelleborg Wheel Systems proizvaja Trelleborg pnevmatike že več kot 100 let. So med izdelki, ki se največ kupujejo za gozdno in kmetijsko mehanizacijo delno zaradi njihovega sodelovanja z znamko Pirelli. Poleg tega, Trelleborg proizvaja tudi pnevmatike za osebna vozila. Pnevmatike se proizvajajo na Švedskem in v drugih državah in se prodajajo po celem svetu.

Pogoji za uporabo Trelleborg pnevmatik so ostri, zato morajo izpolnjevati stroga merila za kakovost in varnost. Industrijske pnevmatike morajo biti praktično neuničljive - opravljajo težka dela in morajo biti odporne na poškodbe od kamenja in drugih ostrih predmetov. Prav tako je pomembno, da rastline in zemlja ne trpijo zaradi grobe tekalne plasti pnevmatike - škoda ne bi bila popravljiva. Trelleborg ima za proizvodnjo izdelkov nenehno te zahteve v mislih, tako pridobijo kupce s svojim odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

Trelleborg pnevmatike so vrednotene po celem svetu po kakovosti in so na voljo v različnih velikostih, za najširši obseg strank. Pnevmatike za lahka tovorna vozila so prav tako del ponudbe, kot specialne pnevmatike za vojaška vozila in pnevmatike za uporabo na progah. Kupite Trelleborg pnevmatike v naši spletni trgovini in uporabite naš vmesnik za hitro pomikanje po postopku naročanja - mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo, vključno za brezplačno dostavo vašega blaga.