Payment Banner

Titan pnevmatike - pravi off road specialisti

Titan pnevmatike - pravi off road specialisti


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Titan je eden od največjih svetovnih proizvajalcev terenskih in specializiranih pnevmatik. Če potrebujete vzdržljivost in odlične zmogljivosti, Titan pnevmatike prav to ponujajo. Cenovna ugodnost je še ena od močnih točk te blagovne znamke in gume-direkt.com vam prinaša kakovostne Titan pnevmatike po ugodnejših cenah, kot kdajkoli prej.

Titan ponuja kolesa in pnevmatike za različne namene – vključno s pnevmatikami za kmetijstvo, gozdarstvo, gradbeništvo in rudarstvo. Njihove stranke so nekatere izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev specialnih vozil in opreme, kot so John Deere, AGCO, Kubota in Case New Holland.

Titan nenehno vlaga v raziskave in razvoj za ustvarjanje edinstvene tekalne plasti in strukturnih modelov in uporablja kakovostne materiale in odlično izdelavo za proizvodnjo svojih visoko konkurenčnih proizvodov.

Kakovost vzgaja učinkovitost – Titan terenske pnevmatike iz gume-direkt.com

Titan celoletne pnevmatike predstavljajo glavno posebnost blagovne znamke. Sodobni traktorji in kombajni postajajo vse večji in močnejši, vzdržljivost, odličen oprijem in dobre vozne lastnosti in zmanjšanje zbijanja tal so bolj pomembno kot kdajkoli prej. Strokovno znanje in izkušnje Titana na tem področju so splošno priznane in velika podjetja, kot tudi se posamezni kmetje imajo koristi od kakovosti njihovih izdelkov.

Titan proizvaja tudi odlične pnevmatike za industrijska in gradbena vozila. Titan industrijske pnevmatike so namenjene za težka dela na sodobnih viličarjih, bagrih, nakladalnikih, kompaktnih nakladalcih, vlečnih vozilih in dvigalih na gradbiščih po celem svetu. Za gozdarstvo, Titan Logger Lug III zagotavlja optimalen oprijem in odpornost in je na voljo v številnih izvedbah in velikostih. Celo za rudarske stroje se dobro poskrbijo, da so pnevmatike sposobne, da nosijo ekstremne obremenitve.

Naša spletna trgovin vam prinaša Titan kakovost po izjemno konkurenčnih cenah. Naročite zdaj in v celoti izkoristite njihove odlične zmogljivosti in tudi odlične storitve za stranke v gume-direkt.com.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR