Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Syron Pnevmatike

Syron

Z začetkom leta 2004, Syron pnevmatike so relativni novinci na trgu. Cilj podjetja je, da zadovolji pretežno športno usmerjene kupce s proizvodnjo pnevmatik visoke zmogljivosti za dirkalne steze in izven njih. Pnevmatike izjemno visoke zmogljivosti so za najbolj zahtevne potrebe in so na voljo v različnih vrstah in velikostih.

Syron Race 1 Plus je letna pnevmatika ki je namenjena za optimalno delovanje v suhih vremenskih pogojih. Ko je ADAC testiral velikost 225/45 R17 W/Y leta 2013, je dokazala svojo sposobnost, da utrjuje svoj status odlične pnevmatike z nizkim profilom za uporabo pri velikih hitrostih. Nizka cena in komaj slišen kotalni hrup je že navdušili urednika nemške revije ""Autobild"" ko jih je dala na test dve leti prej.

Nizka obraba pnevmatik z zaščito za platišča

Syron uporablja asimetričen vzorec tekalne plasti, da zagotovi visoko natančnost vodljivosti in dober oprijem na mokrem in suhem. Race 1 Plus pnevmatika ima tudi rob za zaščito platišča in posebno zmes tekalne plasti za zmanjšano trenje.

Zanesljive Syron pnevmatike pridobijo kupce s svojim odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo - ki vzdržuje neverjetne cene v naši spletni trgovini. Izberite želeno velikost pnevmatik in se odločite za izdelek, ki ustreza vašim zahtevam: EU nalepka in vsi rezultati testov, ki so na voljo, vam bodo pomagali pri vaši odločitvi. Nudimo brezplačno dostavo pri naročilu dveh ali več pnevmatik.