Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Star Performer letne Pnevmatike

Star Performer letne pnevmatike za osebna vozila

Pnevmatike Star Performer prepričajo z dobro kakovostjo po nizkih cenah. S svojo posebno ""Hi-Structure"" spojino, Star Performer letne pnevmatike ponujajo zelo dober oprijem z enakomerno obrabo.

Montaža pnevmatik za vsa vozila

Star Performer letne pnevmatike so na voljo v popolnem V / Z razponu. Dodatne velikosti se nenehno dodajajo, da kupci lahko najdejo pnevmatike za vse vrste vozil. Športni sodobni dizajn Star Performer letnih pnevmatik je tudi tehnično napreden. Kljub nizki ceni, stranke nimajo zamere na kakovost.

Lastnosti Star Performer letnih pnevmatik

Letne pnevmatike Star Performer imajo usmerjen dezen tekalne plasti, ki zagotavlja odlično vodljivost še posebej na mokrih cestah. Zato pnevmatike vedno ponujajo zanesljivo zaščito pred akvaplaningom. Široka ustnica pnevmatike zagotavlja visoko smerno stabilnost in najhitrejšo pretvorbo gibanja krmilne naprave.

Najboljša udobnost med vožnjo - ves čas

Rayon” karkasa povzroča veliko udobja med vožnjo, in zaščitnik bočnice shrani pnevmatiko pred poškodbami na rob nikih. Tudi obraba zagotavlja stalno visoko kakovostne pnevmatike v celotnem življenjskem obdobju - zahvaljujoč Star Performer letne pnevmatike še posebej edinstveni ""Hi-Structure"" spojini.