Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Solideal pnevmatike - tako močne, kot jih potrebujete

Solideal

S proizvodnimi obrati po celem svetu in močno prisotnostjo na trgu specialnih pnevmatik, Solideal je eden izmed vodilnih svetovnih strokovnjakov pri oblikovanju in proizvodnji specialnih pnevmatik. Dobro znane po svoji trajnosti in učinkovitosti, Solideal pnevmatike se izkažejo za zaupanja vredne partnerje za najzahtevnejše voznike.

V gume-direkt.com, imamo na voljo veliko izbiro Solideal specialnih pnevmatik različnih vrst in velikosti, primernih za veliko različnih aplikacij. Izberite najboljše izdelke za vaš kompaktni nakladalec, bager, nakladalec, mini dumper, kompaktor, rovokpač, minibager, greder, viličar, ali komunalni tovornjak – vse po neverjetnih cenah, v gume-direkt.com!

Opravite delo, s Solideal pnevmatikami iz gume-direkt.com

Solideal so terenske pnevmatike za prevoznike in industrijske stroje, ki nudijo maksimalno učinkovitost in učinkovito nosilnost. Solideal SKS 732 ustvarja odličen oprijem zaradi svoje impresivne globine profila in izboljšanim razmerjem med prazninami. Njena varovalo-stranska zasnova omogoča odvračanje odpadkov in zmanjšuje možnost pokanja. Solideal SolidAir SKS zagotavlja odlično lastnost samo čiščenja za izboljšan off-road oprijem – kot tudi večje udobje pri vožnji, zahvaljujoč funkcij, kot je vozni korakast dezen tekalne plasti in FEA potrjen dizajn odprtine.

Vsi ti kakovostni izdelki in še veliko več, so na voljo v naši spletni trgovini po zelo ugodnih cenah, tako da uporabite možnost iskanja, da bi našli celotno ponudbo Solideal pnevmatik, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam.