Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Semperit letne Pnevmatike

Semperit letne pnevmatike za osebna vozila

Semperit je blagovna znamka priljubljenega proizvajalca pnevmatik Continental. Vozniki, ki jih zanima cena, bodo našli, da so letne pnevmatike Semperit zagotovljeno tehnološki napredni pnevmatiki po zelo ugodni ceni. Proizvajalec pnevmatik ponuja letne gume za avtomobile kompaktnega razreda, kot tudi športno vožnjo ali komercialna vozila.

Pnevmatike z odličnim oprijemom

Semperit pnevmatike iz serije “Speed-Life” so posebej oblikovane za vozila srednjega cenovnega razreda in luksuzne avtomobile. Posebne značilnosti teh letnih pnevmatik vključujejo tudi izjemen oprijem tako na suhi kot tudi na mokri podlagi. Svoj močen oprijem Semperit letne pnevmatike posebej kažejo pri zavijanju. Zahvaljujoč širokimi utori, te letne pnevmatike zagotovijo tudi zelo dobro razpršitev vode in stabilno krmiljenje, ko je obrnjen proti tveganju od akvaplaninga. Serija “Comfort-Life” je dober izbor, ko iščete pnevmatike za avtomobile kompaktnega ali srednjega cenovnega razreda. Posebna gumijasta zmes zagotavlja tiho delovanje, dolgo življenjsko dobo in nizko porabo goriva.

Letne pnevmatike Semperit dobile dobre ocene na testih v letu 2012

Nemška revija “Auto Bild” ocenila je Semperit letne pnevmatike kot “priporočljive”. Posebej je poudarjena izjemna vodljivost pnevmatike na mokrih površinah. Pozitivno oceno je dala tudi revija “Freie Fahrt”. V kategoriji učinkovitosti letne pnevmatike od Semperita so dosegle 39 od 40 točk. Poleg tega so pnevmatike popolnoma prepričale recenzente o svoji varnosti na suhih in mokrih cestah.