Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Sailun pnevmatike- ""kakovost in zaupanje

Sailun

Sailun je relativno nov kitajski proizvajalec pnevmatik, ki se osredotoča na proizvodnjo cenovno ugodnih, vendar zanesljivih izdelkov. Ustanovljen leta 2001, Sailun sedaj proda več kot 50 milijonov pnevmatik letno v več kot 50 državah po celem svetu. Impresivne rezultate dolguje prizadevane podjetja, da pridobijo nove stranke in razumevanje njihovih potreb.

Kakovost in zaupanje’ so prednostne naloge Sailuna in bi tudi poudarili izjemno cenovno ugodnost, ki jo dobite pri teh izdelkih. Cenovno osveščen kupec je povabljen da izbira iz celotnega spektra letnih, celoletnih in zimskih pnevmatik - vse v različnih velikostih in primernih za vse, od majhnih mestnih avtomobilov do športnih terencev in lahka tovorna vozila.

Za vsak avto, za vsako priložnost, od gume-direkt.com

Za tiste, ki jih zanimajo zanesljive, poceni zimske pnevmatike, Ice Blazer linija izdelkov ohranja plamen v krutem hladnem obdobju, ki zagotavlja dober oprijem na zasneženih cestah in nizek kotalni upor. Če je to kar iščete gladka in ekonomična vožnja Atrezzo družinska letna pnevmatika zagotavlja dobro porabo goriva in odpornost proti obrabi - povečuje prednost z zelo konkurenčnimi cenami. Za terence, SUV in lahka tovorna vozila, Terramax CVR in H/T ponujajo funkcionalnost in udobje za vsak teren, za vse vremenske razmere.

Izberite tiste Sailun pnevmatike, ki najbolj ustrezajo vašim portebam. Uporabite našo inteligentno možnost iskanja in preprosto najdite modele ustreznega razreda in velikosti. Uživajte v zanesljivosti teh izdelkov, kot tudi vnizkih cenah in odličnih storitvah za stranke pri gume-direkt.com.