Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Riken Pnevmatike

Riken

Čeprav Riken pnevmatike morda niso znane, podjetje ima francoskega velikana Michelin na svoji strani. Riken je bil ustanovljen na Japonskem pred približno 100 leti in začel proizvodnjo pnevmatik nekaj časa kasneje - njihovi izdelki so najprej postal priljubljeni v ZDA leta 1970. Riken je postal del Michelina leta 1992 in njegova prisotnost v Evropi hitro narašča vse od takrat. Riken pnevmatike lahko zdaj kupite v Sloveniji prek trgovcev na drobno, kot je gume-direkt.com, ki predstavljajo privlačno cenovno alternativo za premium Michelin izdelke. Paleta izdelkov zajema pnevmatike za osebna in tovorna vozila.

Pnevmatike za vse letne čase

Kakovost pnevmatik RIKEN zadošča, da zadovolji potrebe vseh voznikov. Pnevmatike se obnašajo dobro, v zmernem podnebju, kjer ne sneži pogosto v zimskem času. Zasnova tekalne plasti Riken Snowtime B2 deluje tudi na snegu in ledu ter je sposobna odvajanja vode na mokri cesti - sposobnost deli z Riken Maystorm 2 B2, njenim nasprotjem za poletje. Snowtime B2 in Maystorm 2 B2 so namenjene za kompaktne avtomobile in kot vse Riken pnevmatike, so na voljo v različnih velikostih.

Gume-direkt.com ponuja Riken pnevmatike po brezkonkurenčnih cenah. Prav tako ponuja brezplačno dostavo za vsa naročila dveh pnevmatik ali več za stranke, ki živijo v Sloveniji. Izberite, ali želite dostavo pnevmatik na dom ali pa, da jih pošljemo v delavnico, kjer se lahko poskrbijo za njihovo montažo..