Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pirelli letne Pnevmatike

Sto odstotna zabava v vožnji z letnimi pnevmatikami Pirelli

Pirelli letne pnevmatike so znane po svojem brezkompromisnem ravnanju na vseh cestnih površinah. Pirelli je en izmed dobaviteljev pnevmatik na Svetovnem reli prvenstvu (WRC). Seveda, proizvajalec pnevmatik ponuja tudi izdelke s posebno kombinacijo tehničnih inovacij, izjemno varnostjo in odlično vodljivostjo tudi izven dirk. Z več kot 100 let izkušenj je Pirelli uspelo izdelati popolne letne pnevmatike za vsako vozilo in povpraševanje - znova in znova.

Izjemna varnost s Pirelli letnimi pnevmatikami

Tekalne plasti Pirelli letnih pnevmatik zagotavljajo varnost med vožnjo kot tudi kratke zavorne razdalje. Edinstvena zmes gume zagotavlja, da bo Pirelli letna pnevmatika ohranila svojo trdoto tudi pri visokih temperaturah. Varna vožnja je jedro, še posebej pri vožnji pri veliki hitrosti. Na mokrih cestah je razpršitev vode okrepljena z edinstvenim dezenom tekalne plasti Pirelli letne pnevmatike. Kotrljajoča Pirelli pnevmatika ima odličen stik s tlemi zahvaljujoč tekalni plasti. Vedno odlično ravnanje na cesti! Močna športna uspešnost s Pirelli letnimi pnevmatikami Pirelli letne pnevmatike so odlična kombinacija strasti in tehnologije. Ne glede na vremenske razmere in vozišče pnevmatike zagotavljajo dinamično in uravnoteženo ravnanje. Optimalno smerno krmiljenje je pa ena od izjemnih lastnosti pnevmatike za prijetno in udobno vožnjo. Nizek kotalni upor ter nizka obraba vodijo do manjše porabe goriva kot tudi vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Ko izberete Pirelli letno pnevmatiko, boste dobili zelo zmogljivi kakovostni izdelek, ki izpolnjuje vse varnostne potrebe. Letne pnevmatike Pirelli potrjujejo odlične lastnosti na veliko preizkusov.

Odlične ocene za Pirelli letne pnevmatike

Preizkuševalci nemške revije ""auto-motor-und-šport"" so ocenili Pirelli letne pnevmatike z najvišjimi ocenami. Pomemben dejavnik pri številnih recenzentov je bil izjemen oprijem v suhih razmerah, majhen kotalni upor in dobro zaviranje kot tudi neposrednost in okretnost ter lahkotnost. Nemška revija ""AutoBild"" tudi priporoča Pirelli letne pnevmatike. Njihovi testi so pokazali, da je pnevmatika dobro uravnotežena z nizkim kotalnim uporom in presenetljivo dobrimi lastnostmi pri vožnji skozi blato.