Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pace Pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Pace

Pace je hitro razvijajoča blagovna znamka pnevmatik , ki pripada Kitajski SD International. Z poslovalnicami v Šanghaju, ZDA, Argentini in Veliki Britaniji, je ambiciozni proizvajalec pnevmatik ustanovljen leta 2002 in se razlikuje, ker je edina kitajska družba svoje vrste, ki zaposluje ne kitajsko prodajno osebje – s tem ima boljše razumevanje mednarodnih trendov povpraševanja kupcev.

Pace ponuja pestro izbiro pnevmatik za osebna vozila, SUV, lahka dostavna vozila, tovornjake in avtobuse in se osredotoča na zagotavljanje odlične cenovne ugodnosti, stroškovno osveščenim strankam. Seveda, te privlačne izdelke lahko najdete v naši spletni trgovini po izjemno konkurenčnih cenah.

Ekonomične in zanesljive rešitve za ugodno ceno, s Pace pnevmatikami iz gume-direkt.com

Izbirate lahko med različnimi modeli in velikosti tistih, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Pace PC50, PC20in PC10 modeli ponujajo odlično vrednost za denar za lastnike osebnih avtomobilov in so na voljo v veliko različnih velikosti pnevmatik. Pace PC18 je izdelan za zagotavljanje velike vzdržljivosti in udobje za lahka gospodarska vozila in Pace Azura je cestno usmerjena pnevmatika za SUV vozila.

Naš uporabniku prijazen vmesnik in podpora strankam omogoča, da je nakupovanje na spletu, enostavno in varno za vsakogar. Odvisno na vaših želja, načini plačila vključujejo Paypal, kreditno kartico in bančno nakazilo. Kupite zdaj nov komplet zanesljivih Pace pnevmatik po brezkonkurenčnih cenah, pri gume-direkt.com!