Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Nokian letne Pnevmatike

Nokian letne pnevmatike za osebna vozila

Nokian je bil ustanovljen 1988 leta, a od takrat se je podjetje razvilo v vrhunskega proizvajalca zelo kakovostnih pnevmatik. Odlične ocene potrjujejo, da vedno več voznikov zaupa izjemnim lastnostim Nokian letnih pnevmatik.

Varna in udobna vožnja

Nokian se ujema z vzorcem profila tekalne plasti kot tudi silikatna tekalna sestava v njihovih letnih pnevmatikah za zahtevne razmere na cesti. Po vsej pohodni poti zagotavlja optimalno razpršitev vode. Celo z obilnim dežjem ali v nevarnosti od akvaplaninga, Nokian letne pnevmatike ponujajo zelo dober oprijem. To kaže pri ravnanju poletnih pnevmatik. Z inovativnimi tehnologijami, proizvajalcu je uspelo dodatno zmanjšati kotalni upor. Posebna zmes tekalne plasti omogoča rahlo upravljanje pnevmatike in nižjo porabo goriva.

Zmagovalec testa letnih pnevmatik 2012 nemške revije ""Auto Bild""

Nokian letne pnevmatike osvojile so prvo mesto v celovitem testu letnih pnevmatik s strani ""Auto Bild"". Preizkuševalci so nagrajeni z oznako ""zgledno"". Skupna razvrstitev se glasi: “Prepričljivo vsestranski z najkrajšo zavorno potjo na mokrih in suhih cestah, natančen krmilni sistem, stabilno usmerjen nadzor, nizka poraba"". V mokrih razmerah, Nokian poletnim pnevmatikam, zavorna razdalja je bila 72 metrov krajša kot najslabša testirana konkurenta. V letu 2012 nemška revija ""Auto Zeitung"" je zaključila varno ravnanje na suhih in mokrih cestah kot ""zelo dobro"".