Payment Banner

Mitas pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Mitas pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

S sedežem v Češki republiki, Mitas je eden izmed vodilnih proizvajalcev v Evropi s terenskimi kmetijskimi, industrijskimi in moto pnevmatikami. Mitas zgodovina se začne leta 1930, ko se proizvodnja pnevmatik začne v Pragi, glavnem mestu nekdanje Češkoslovaške in v mestu Zlin. Danes ima Mitas tri proizvodne obrate na Češkem, enega v Srbiji in enega v ZDA (v Charles City, Iowa).

Mitas ponuja široko paleto kakovostnih radialnih in diagonalnih pnevmatik za kmetijske stroje in priklopnike ter različne industrijske in OTR pnevmatike - na voljo v gume-direkt.com pougodnih cenah. Ne glede na stroj - traktorji visokih-konjskih moči, pripravni stroji, kombajni, priklopniki visoke zmogljivosti, gozdarski traktorji, nakladalci, kompaktni nakladalci, stroji za kamnolom in tudi motorna kolesa – se lahko zanesete na Mitas pnevmatike za učinkovitost v najbolj zahtevnih okoljih.

Odporni izdelki za ekstremne pogoje, po odličnih cenah

Mitas’ obsežna linija premium radialnih kmetijskih pnevmatik ponuja rešitve za vse vrste uporabe v kmetijstvu, kot so na primer SuperFlexionTire serija, AC 85 in AC 90, serija za kombajne in AC 75 in AC 65 serije s širokim odtisom. Za industrijska vozila, Mitas proizvaja radialne in diagonalne linije izdelekov večnamenskih OTR pnevmatik in specializirane modele za vse, od viličarjev in kompaktnih nakladalecev za zemeljska dela do žerjavov.

Za ljubitelje dvokolesnikov, Mitas ponuja kakovostne pnevmatike kot je nova Sport Force serija in različne modele za skuterje, kot tudi za off-road, enduro, motokros in dirkalne motocikle. Naročite zdaj Mitas pnevmatike v gume-direkt.com, kjer je cenovna ugodnost vedno glavna prednostna naloga!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR