Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Mitas pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

S sedežem v Češki republiki, Mitas je eden izmed vodilnih proizvajalcev v Evropi s terenskimi kmetijskimi, industrijskimi in moto pnevmatikami. Mitas zgodovina se začne leta 1930, ko se proizvodnja pnevmatik začne v Pragi, glavnem mestu nekdanje Češkoslovaške in v mestu Zlin. Danes ima Mitas tri proizvodne obrate na Češkem, enega v Srbiji in enega v ZDA (v Charles City, Iowa).

Mitas ponuja široko paleto kakovostnih radialnih in diagonalnih pnevmatik za kmetijske stroje in priklopnike ter različne industrijske in OTR pnevmatike - na voljo v gume-direkt.com pougodnih cenah. Ne glede na stroj - traktorji visokih-konjskih moči, pripravni stroji, kombajni, priklopniki visoke zmogljivosti, gozdarski traktorji, nakladalci, kompaktni nakladalci, stroji za kamnolom in tudi motorna kolesa – se lahko zanesete na Mitas pnevmatike za učinkovitost v najbolj zahtevnih okoljih.

Odporni izdelki za ekstremne pogoje, po odličnih cenah

Mitas’ obsežna linija premium radialnih kmetijskih pnevmatik ponuja rešitve za vse vrste uporabe v kmetijstvu, kot so na primer SuperFlexionTire serija, AC 85 in AC 90, serija za kombajne in AC 75 in AC 65 serije s širokim odtisom. Za industrijska vozila, Mitas proizvaja radialne in diagonalne linije izdelekov večnamenskih OTR pnevmatik in specializirane modele za vse, od viličarjev in kompaktnih nakladalecev za zemeljska dela do žerjavov.

Za ljubitelje dvokolesnikov, Mitas ponuja kakovostne pnevmatike kot je nova Sport Force serija in različne modele za skuterje, kot tudi za off-road, enduro, motokros in dirkalne motocikle. Naročite zdaj Mitas pnevmatike v gume-direkt.com, kjer je cenovna ugodnost vedno glavna prednostna naloga!

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE