Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Minerva Pnevmatike – zanesljivost s privlačno ceno

Minerva

Minerva je trgovska znamka pnevmatik, ki spada v Antwerp Deldo Autobanden N.V. Ustanovljen leta 1992, Minerva je danes ena najstarejših in najbolj stabilnih trgovskih znamk na trgu, z letno prodajo več kot milijon enot. Medtem ko se proizvodnja izvaja v Aziji in Evropi, Deldo ohranja nadzor nad blagovno znamko - vključno z razvojem izdelkov in proizvodnih standardov zagotavlja strog nadzor kakovosti.

Veliko različnih Minerva modelov in velikosti zagotavlja, da se skoraj vsaka vrsta in znamka vozila ali model lahko opremli z ustreznimi Minerva pnevmatikami – preprosto uporabite našo enostavno možnost iskanja, da bi našli pnevmatike, ki jih potrebujete.

Dobri izdelki po ugodnih cenah, z Minerva pnevmatikami iz gume-direkt.com

Minerva ponuja letne in zimske pnevmatike za velikost platišč od 12 do 20 col. Če vas zanimajo cenovno dostopne in zanesljive letne pnevmatike Minerva F109 in F 105 so primerne za majhne in kompaktne avtomobile, kot tudi za srednje velika in velika osebna vozila.

Minerva F108RF je runflat pnevmatika za kompaktne in srednje velike avtomobile in Minerva Ecospeed je bila posebej izdelana za uporabo za luksuzne in zmogljive avtomobile. Za lahka gospodarska vozila Minerva Transporter nudi stabilnost, vzdržljivost in dobre nosilne lastnosti.

Če potrebujete pnevmatike za hladno sezono, Minerva S210 in S310 zimske pnevmatike zagotavljajo dobro stabilnost v težkih vremenskih razmerah. Minerva Ecowinter in Ecowinter SUV so dobre možnosti za lahka tovorna vozila in SUV, ki zagotavljajo odličen oprijem po zaledenelih površinah. Naročite zdaj svoje nove Minerva pnevmatike v gume-direkt.com, po neverjetnih cenah!