Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Michelin letne Pnevmatike

Izjemna kakovost: Michelin letne pnevmatike

Raziskave vedno znova kažejo, da so Michelin letne pnevmatike izjemno priljubljene pri voznikih. Eden od razlogov za njihov ugled med potrošniki je dolgotrajna učinkovitost Michelino letnih pnevmatik. V preteklih letih je Michelin bil eden od vodilnih proizvajalcev originalne opreme pri veliko priljubljenih blagovnih znamk avtomobilov.

Stalne raziskave in razvoj za visoko raven udobja vožnje

Michelin letne pnevmatike se nenehno razvijajo. Družba postavlja precej svoje letne prodaje v raziskave in razvoj. Vozniki so tudi na dobičku iz izkušenj podjetja, ki je dobavitelj Formule 1. Skladne razvojne rezultate v odlični kakovosti letnih pnevmatik za neprimerljivo raven udobja med vožnjo.

Letne pnevmatike za najvišje zahteve

Michelin ponuja uravnotežene letne pnevmatike, ki se gladko kotrljajo na vseh cestnih površinah. Michelin letne pnevmatike dosegajo točke s kratko zavorno razdaljo na mokrih podlagah in visokih rezervacijah proti akvaplaningu. Letne pnevmatike Michelin prav tako zagotavljajo maksimalno varnost in nadzor na suhi podlagi. Dodatne ugodnosti so zelo nizek kotalni hrup, udobno suspenzijo in izredna trpežnost ter dolga življenjska doba.

Michelin letne pnevmatike zmanjšajo porabo goriva

Ko gre za zmanjšanje porabe goriva, izbor prave pnevmatike je bistvenega pomena. Michelin daje velik pomen za izdelavo tako imenovanih pnevmatik za varčevanje z energijo. Poudarek je na učinkovitosti in varovanja podnebja. Michelin letne pnevmatike z nizkim kotalnim uporom pomagajo zmanjšati današnjo emisijo CO2. Saj razvojem ""zelenih pnevmatik"" leta 1990, Michelin je igral pomembno vlogo pri zmanjšanju globalne porabe goriva in emisij CO2. Če so vsi avtomobili in tovornjaki v Evropi na ""zelenih pnevmatikah"" Evropa bi lahko prihranili okoli 4,5 milijarde litrov dizelskega goriva in 1,5 milijarde litrov bencina na leto. Ta je prava pnevmatika, ki prinaša zmogljivosti vozila in udobno rokovanje do popolnosti. Michelin letne pnevmatike prihajajo z odličnimi lastnostmi.

Top rezultati za Michelin letne pnevmatike

Nemška revija ""Gute Fahrt"" najde Michelin letne pnevmatike zagotovo priporočanja vrednim. V svojem pregledu, Michelin Pilot Sport 3 je osvojil vodilni položaj - še posebej, ko gre za ravnanje na mokrih cestah. Ta Michelin letna pnevmatika je prejela zahvalo za odlično stabilnost in le majhno nagnjenost k izgubi kontrole. Vrhunski so bili tudi rezultati zaviranja na mokri in suhi podlagi. Nemška revija ""Sportauto"" je redno ocenjevala Michelin pnevmatike, med drugim Michelin Pilot Sport Cup +. Preizkuševalci so bili še posebej navdušeni nad neposrednim, hitrim odzivom krmiljenja in odličnim oprijemom pri Michelin letnih gumah.